Hate Week! Tuesday

2009.11.24. 03:16 | kutyacica | Szólj hozzá!

The muttlickers are...

Broke-ass white trash.

Episodes from GT: The Whistle and "bringin' it like 2-2-2 on Cumberland".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Q: Why do you always see more Georgia T-shirts than Georgia Tech T-shirts?
A: Because Georgia fans can wear them to work.

Q:Why do Georgia grads place their diploma on their dashboards?
A: So they can park in handicapped spaces.

Q: Whats the first thing a u[sic]ga grad says?
A: Welcome to McDs.

Q: How do you get a ugag grad off your porch?
A: Pay him for the pizza.

Q: What's the difference between a UGA grad and a picnic table?
A: A picnic table can support a family.

  

A Steam Whistle a GT legregebbi tradicioja, az 1890es evek vege ott all a campusban. Az evek soran sok prank aldozata volt (a heten meg targyalando T utan a masodik leginkabb priced asset, mar ami a meglovasitasat illeti), jelen allapotaban 2004 ota all. Megszolaltatjak minden oraban, valamint minden TD es hazai gyozelem utan.

Vegul, Fun Fact sorozatunkban egy 1916-os meccsrol lesz szo. Az ugyanis a helyzet, hogy minden idok legnagyobb aranyu college football gyozelme is a Georgia Tech nevehez fuzodik. Az edzonk akkortajt egy bizonyos John Heisman volt, rendszeres olvasoknak mar ismerosen cseng a neve. Az ellenfel pedig a Cumberlan Bulldogs. Es az eredmeny? A whooping 222 - 0, igen, ketszazhuszonketto - semmi. Ehhez persze tobb minden kozrejatszott, lassuk mibol lett ez a cserebogar.

Az egesz egy evvel korabban kezdodott, amikor a szinten Heisman altal vezetett baseball csapatunkat 22-0ra kitomte a Cumberland - azzal az apro szepseghibaval, hogy profi baseball jatekosokat allitottak a csapatukba ehhez a mutatvanyhoz (azt ne kerdezzetek meg hogy ilyet hogy lehetett megjatszani, de gondolom nem volt eleg nagy a felzudulas a meccs utan az internetes forumokon a botranyhoz..) Az insatiably competetive Heisman edzot termeszetesen a guta utotta meg ettol, megis egy evet vart hogy revansot vegyen.
Mire eljott a football szezon ideje, a Cumberland megprobalt volna mar kihatralni a meccsbol, azonban Heisman kototte az ebet a karohoz - amiben segitette hogy a feladas $3000 penzbuntetest helyezett kilatasba (akkoriban nyilvan nagy osszeg). Ezen a ponton hozzatartozik meg, hogy a Cumberland tulajdonkeppen megszuntetni akarta mar a football programjat, ezert mas valasztasa nem leven gyakorlatilag toborzott csapattal allt ki a meccsre. Heisman azert nem bizta a veletlenre. Hogy fenntartsa a pontszerzesi vagyat, ket teljes csapatra osztotta fiait, es fogadast ajanlott fel: mindket csapat egy felidot jatszik, es amelyik tobb pontot er el, jutalmul egy steak vacsorat kap. Es az eredmeny? 63,63,54,42-es negyedek, ami alatt egyik csapat sem ert el 1st downt egyetlen egyszer sem az egesz meccsen: a Cumberland minden tamadasa punttal vagy turnoverrel vegzodott, a GT pedig majd minden playt (es persze minden drive-ot) pontra valtott. A sztorihoz hozzatartozik, hogy Heisman vegul meggondolta magat, es a teljes csapatnak kiutalta a steak vacsorat :)

Ez tehat egyik legfenyesebb gyozelmunk rovid tortenete. Oh yeah, and what's the good word?

TO HELL WITH GEORGIA!!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr101548002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása