Aziz Ansari is f*cking hillarious

2010.06.07. 19:09 | kutyacica | 4 komment

Címkék: tv

Na gondoltam irok egy posztot errol a csavorol, ha esetleg valakinek nem lenne meg, bar ez eleg lehetetlen mert mostanaban nagyon felkapott lett. Eloszor kb a Human Giant-ben volt, ez az MTV-n meno skit sorozat volt, kb. funny-or-die szeru, en ebben speciel csak azutan lattam hogy felfedeztem magamnak a Parks And Recreationben, ami elsosorban miatta az egyik legfaszabb sitcom mostanaban. Aztan par filmben nyomott meg emlekezetes mellekszerepeket, pl. a Funny People-ben Rooooooooony-kent, de az Observe and Report is csak miatta vicces egyedul kb. "Why would I blow up the chick-fil-a? It's fucking delicious!! :))"

Emlitesre melto meg a blogja, azizisbored.com, amit kajakra erdemes csekkelni, gyakran linkel be mindenfele videokat meg zeneket, meg ugy all-around vicces az egesz.

Ja meg persze tegnap o volt az MTV Movie Awards host, emiatt most tobbet volt spotlightban. f#ck youu, bp! :) plusz a zach galifianakisos spot ott volt (ja ha mar zach galifianakis, na az o specialja is kib.ott joooo, Live At The Purple Onion cimen erdemes letorrentezni keresni amazonon).

Es persze a lenyeg h alapbol stand-upol nyilvan, meghozza igen jol szvsz, iden jon is az uj tour amire faszan el is megyek San Diegoban osszel jippikaje.

Egyebkent 2 perc keresessel ra lehet akadni a teljes intimate moments for a sensual evening comedy central specialjere, ajanlom mindenkinek, itt egy kis izelito.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr482063733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2010.06.10. 15:27:57

OMG, én nem vágtam ezt a csávót, de a stand up részlet zseniális.

"What TV show are you on? And I write: Gossip Girl!... and then I got kicked the fuck out."

kutyacica 2010.06.10. 22:50:20

@viti2: na orulok h tetszik, ezen en is szakadtam :)

Mondom en h nezd a Parks and Recreationt! es tenyleg erdemes letolteni az egesz stand-upjat, fasza nagyon egy csomo resze.

viti2 2010.06.16. 18:05:56

Végignéztem az egész stand upot. Elég jó, bár nyilván az itthoniak színvonalasabbak. Ez egy nagy "fuckolás" néhány jó poénnal, de messze nem annyira összetett, mint egy Kőhalmi Zoltán műsor.

kutyacica 2010.06.18. 02:03:19

@viti2: nem biztos h egyetertek h az otthoniak szinvonalasabbak, de nehez is osszehasonlitani a ket dolgot. azt gondolom ehhez a humorhoz az is kell, hogy az ember tudjon azonosulni a dologgal. egy disznooleses Belicz Andras stand-up mondjuk 100x vicesebb ha volt mar az ember disznoolesen, hasonloan viccesebb a Stonecold cremery bit Aziznal ha jart mar az ember ott.

ezzel egyutt arra hajlok hogy igazad van, ha a legjobb stand-upos emlekemet kell kivalasztani, az valoszinuleg Kohalmi Zoli lesz a vpk golyabalrol, nem ennek a megnezese. Na, ha elmentem Aziz-ra osszel, ott is beiszok :) aztan osszevetjuk :)
süti beállítások módosítása