48 hrs

2010.06.17. 22:26 | kutyacica | Szólj hozzá!

 Disclaimer az elejere gyengebbek kedveert: nyilvan nem mentem el a roadtripre, scheduling okokbol elmaradt abban a formaban ahogy tervbe lett veve. No worries, ahogy a franciak kiesese a vb kuzdelmekbol, ami kesik nem mulik!

Well, well - curtain call. Eltelt ez a kozel ket ev, mit eltelt elhussant. Mostmar vegkepp nem elkiabalas hogy vasarnap eltavozok a naplementebe, jegyem is megvan meg minden. Visszatekinto, szentimentalis jellegu dolgot most nem tervezek, de ez a hetvege epic-sege, alkoholmennyisege es meccs eredmenyeinek fuggvegenyeben meg valtozhat :) Addig is, egy melto lezarassal keszulunk.

Alexnak conveniently a heten kedden volt a szuletesnapja (raspberry ganache cake ftw!!), amit penteken olyasmivel unnepeljuk ami nalunk meg nem volt a vilag tortenelemben - hazibulival!!! Poen h csak lesz egy nalunk, orulok h vegre masnak kell autozni nem nekunk :DD Mindezt raadasul a soros legfontosabb meccsnap elozi meg, nagyon izgulunk itt a szerkesztosegben hogy melyik arcukat mutatjak fel a 3oroszlanosok, minden esely megvan ra hogy vegre repulorajtot veszunk (side: azt szeretnem hogy Green, Upson es Heskey kapjon lehetoseget a kiado posztokon, de sejtesem szerint James es Carra kap bizalmat hatul, amitol meg fogok oszulni).

Tetejebe pedig szombaton hajokirandulni megyunk, ami a tavalyi ev egyertelmuen egyik legjobb programja volt, bizom benne h iden sem lesz maskepp!

Over and out - valoszinuleg folyt. kov. valoszinuleg mar San Diegobol.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr892090233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása