(less then) 2 weeks till Spring Break!

2010.03.10. 00:07 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: gt

Van egy rossz meg egy jo hirem. A jo hir az, hogy jovo het pentektol Spring Break yeaaaah!!! Alig varom.. mert a rossz hir meg az hogy addig meg annyi teendom van mint az allat. Ma megirtam egy zh-t E-Commercebol, csutortokon megirom egyetemi palyafutasom utolso (?) zh-jat Secure Comp Sys-bol, aztan meg jovo het kedden E-Commerce eloadast tartunk az Amazon Cloud Service-jeirol, es akkor meg nem beszeltem a CPD Projecktrol (big up mindenkinek aki kitoltotte, hamarosan jon a feed back! :), a GRA-mrol, meg az MS Projectrol.. szoval van tennivalo mint az allat. Lehetne mar jovo7 pentek, is what I'm saying.

Amugy nem sok erdekes tortent az elmult idoben, gyorshirek ugras utan roviden.

Mattel edzesprogramot valtottunk mert a Brandon fele inkabb csak szintentartasra jo Matt szerint.. 7vegen megneztuk a Shutter Islandet (elegge franko!!)... Ricknek kivettek a vakbelet (ez mekkora pff) mert begyulladt szegenynek de mar jobban van... elmentunk szombaton az MJQ Concordba aminek elvileg egy jo helynek kellett volna lennie, de nem volt egy nagy szam, csak alldogaltunk es hallgattuk a rap zenet... meg volt az Oscar atado de ez ugye feltunt a kulon posztbol... megkezdodott mar vegre a tavasz, ma mar kabatnelkuli meleg napsuteses ido volt, bar allitolag het kozepen megint esni fog... GT-en most epp az a tema hogy budget cuts meg tuition raise, bar a hirek szerint mar elkezdett szarnyalni a gazdasag de ez itt meg nem latszik, szoval a BME-s idoket idezo megszoritasokat kell elvileg kifacsarni a rendszerbol, ami persze valszeg a hallgatokon kell majd csattannyon, hat szerencsere ez engem nem erint elvileg (de milyen dolog ez hogy nem is foglalkoztat? de foglalkoztat de most mit csinaljan, van jobb dolgom is)... a kosar csapat persze iden is szornyen kiabrandito szezont futott vegul, kikaptunk a senior nighton is - mar abbol is latszik h mennyire elkeseritoek voltak h nem irok kulon errol, Paul Hewitt mondjon le... mult heten volt RSA konferencia, de nagyon sok huha amindenit eloadas nem volt rajta, ha leszamitjuk a "there is no cyberwar" addresst ami erdekes lehet, arrol irtam update-et a korabbi vonatkozo posztba... ok mas nem jut most eszembe. Jo az ido, kene menni plazazni.

Hat, ezek mennek igy az elmult idoszakban meg jovo hetig, aztan johet a Spring Break! Can't Hardly Wait >_<

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr901827390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása