random divas

2010.05.31. 07:31 | kutyacica | 2 komment

Címkék: zene

In diva related news: bar kitettem facebookra is, azert egy nodot megerdemel. Mint az koztudott, Lady Gaga epizodot tartott a Glee a heten. Na amint azt megtudtam egybol termeszetesen az jutott eszembe ami mindenki masnak: lehetseges-e hogy a Billboard Top 100-on eredeti ES feldolgozas egyszerre lesz jelen? A Glee es a Fame Monster be is huzta ahogy kellett, mikozben az eredeti Bad Romance meg mindig 35., a Glee cover 86. helyen debutalt a heten. Respect.

Also in diva related news: Christina elhalasztotta a nyari koncertjet, igy bizonytalan ideig nincs tour. Fail! Legalabb a teljes unalomba fullado Idol finalen azert debutalta eloben a You Lost Me-t. En ezeket a balladas szamokat csipazom tole a legjobban, ezektol lett a Stripped is akkora album. Lehet azon vitatkozni ki mennyire sikeres vagy nagy hatasu a pop kulturaja, de enek tudas/tehetseg teren egyertelmuen a generacioja legjobbja nalam. You're the best Christina!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr252043906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kereskényi Balázs 2010.05.31. 22:59:15

na most kezdjek el glee-t nézni, vagy mi legyen? bbc-n hallgatom a zenéket, azok jók, meg ugyanott hallgatom a heti összefoglalókat, azok alapján butuska tinisorozat.

kutyacica 2010.06.01. 18:38:44

@Kereskényi Balázs: kezd el nezni ha szereted a musicaleket. Ne kezd el nezni ha agyfaszt kapsz a musicalektol. A musical numberek nagyon jok, a karakterek szerethetoek bar kicsit unalmassa valnak, annyira nem erosek hogy sokaig elvinnek a hatukon a sorozatot.

En a zene miatt nezem (plusz bonusz Sue Sylvestre karaktere aki tenyleg vicces imo).
süti beállítások módosítása