100 days

2010.03.03. 15:00 | kutyacica | 5 komment

Címkék: foci top10

Egesz pontosan 100 nap mulva kezdodik a VB. Szep remenyek, Fonok fele foci toto, US-England, maradona lebogese, Rooney aranycipo, elodontoig megy egy afrikai csapat es persze az ultimate dream, 66 utan 44 evvel ismetlunk: ezeket varom.

A 3 oroszlanosok eselyeit latolgatva a reality check azt mondatja, hiaba van nehany indok amellett, miert tudjak megnyerni, van nehany (khm) eleg komoly vele szemben is. Ossze is szedtem egy top10-et, 5 ide 5 oda. Aztan most kezdesnek mindjart most rogton jatszunk is Egyiptommal, akik frissen elvertek egesz Afrikat, a (tul?)hype-olt Ghanat es Elefantcsontpartot is beleertve. Ez rogton jo indikator lesz arra, van-e keresni valonk. Bizom benne h jo produkcioval rukkolunk ma elo, nem egetnek be a fiuk :) Tovabb utan a listam.


 

Buko lesz mert:

5. Nincs balhatved(, se kozep, se jobb...): Ashley Cole szezon-ending seruleset tovabb sulyosbitotta, hogy a Bridge-Terry-insertWAGhere "szerelmi" 3szognek koszonhetoen a legerosebb balhatvedunk jeleneg Stephen Warnock. A tetejebe meg meg Rio Ferdindand is tobbet serult mint nem, es jobb szelloben is mindenki (Glen Johnson, Micah Richards) ki van dolve.

4. Igeretes jobb szelsonk ugyan van tizenketto (SWP, Milner, Walcott, Lennon,...), de megbizhatoan jo es tapasztalt egy se.

3. Owen Hargreaves. Neki a miert fogunk nyerni kategoriaban lenne a helye, tavaly ota azonban sajnos csak a betegszobat erositi. Helyette van egy Barry-nk, aki a citeh-be jo meg, de spanyol, brazil, holland kp-jak ellen nem tudom mire tud menni.

2. Kapus. Azt mondod Seaman 2002es "bravurja" Ronaldinho ellen gyasz volt? Hat meglatjuk mire lesz jo David James. Az eredeti master plan az volt, h eddigre Ben Foster elso szamu kapussa novi ki magat; ez jol is indult mikor VDS kidolt jo egy honapra az osszel. Sajnos azonban Ben bizonyitas helyett csunyan beegett (eddig, szvsz), Joe Hart meg kispados lett Shay Given mellett, szoval ezt b.hatjuk, finoman szolva.

1. 2. csatar. Mit lehet erre mondani? Defoe a PL-ben jo formaban jatszik, de kerdes mennyire allja meg a helyet ezen a porondon. Heskey nagyon sokat lendit A Remysegunk jatekan (mar huzamos ideje o az egyetlen aki hasznosnak tud tunni mellette), de cserebe serulekeny. Crouch inkabb csak a szemelyes athallas miatt erdekes, Mickey O meg nagy sztori lenne, de ugyse lesz valogatott.

Na jo, de nincs minden veszve, megnyerjuk a VB-t mert:

5. A vedoink fel fognak epulni, idoben formaba lendulnek es a Cole, Terry, Ferdinand, Johnson hatvedsorral vegigmenetelunk (bar en jobban orulnek Wes Brownnak mondjuk). Kopp-kopp-kopp.

4. Fans. Igen, az angolok valogatottnak van a legjobb szurkolo tabora, meg ha ez nem is latszik semmibol :))) na de a lenyeg, hogy iden van valami a levegoben, es ez a collective faith a 12th Man formajaban fogja tolni a csapatot egeszen a kupaig.

3. Stevie G es Lamps. Ha oszinte vagyok, nem nagyon tudom ertekelni oket alltalaban - na jo foleg Gerrardot, Lampard egy eleg korrekt ember es jatekos benyomasat kelti, de ez a liverpooli gyerek legalabb akkor taplo mint amekkora makos. Viszont hal istennek ha felveszi az oroszlanos mezt az elobbit megbocsatjuk az utobbi meg direkt jo lesz. Mindketten nagyon jo szezont futnak - ebben nincs semmi uj. Viszont huzamos ideje jo format mutatnak egyutt szerepelve is - ez viszont Capello mester talalmanya. Es lassuk be, ha ez a kozeppalyank masik fele, barmennyire cinkes a masik (Barry, ?), ez akkor is eleg lehet.

2. Fabio Capello - vegre kitudja miota (96? 94? 90?) van egy jo edzonk. Capello meg tudta azt csinalni amit elotte 13 evig senki: rendet rakni a fejekben es csapatot csinalni a jatekosok halmazabol. Ja, es mellesleg nagyon jo edzo aki mar sokszorosan bizonyitott. Ha valakivel, vele van eselyunk nyerni.

1. I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney
Wayne Rooney Wayne Rooney
goes by the name of Wayne Rooney

- 'nuff said. C'mon En-gar-land!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr801804845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kereskényi Balázs 2010.03.06. 00:17:25

számíthatunk még viti oscar-esélyesek postjára, vagy ilyesfajta fogódzók nélkül izguljuk majd végig a vasárnap hajnalt?

kutyacica 2010.03.06. 17:36:13

@kereskenyi: its in the pipelines, szerkesztosegi tervek szerint elkeszul

viti2 2010.03.07. 04:07:58

őő, izé... persze, holnap este 10-ig alakítok valamit.

kutyacica 2010.03.07. 16:36:47

@viti2: tessek Balazs :) and that's a yellowjacket guarantee! :DD

Kereskényi Balázs 2010.03.07. 22:03:21

köszönöm, megyek is elfogyasztom.
süti beállítások módosítása