Robb-ery in Broad(way) (Green) Day(light)

2010.06.14. 05:55 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: tv vb tony 3lions

1. Utalom az angol lapok idiota eroltetett szovicc szalagcimeit.

2. Angol szurkolonak lenni nagyon nehez, de a blog szerzoi tovabbra is szeretik a kihivasokat, igy bizalmunk toretlen. Gareth Barry visszater, amit nem lehet olyan jol skandalni mint a kossuth teres verziot, viszont annal hasznosabb lesz, Capello nehanyszor megnezi az olaszok 2006-os meccseit dvd-n es azzal a lendulettel megnyerjuk ezt a motherfuckert.

3. Ma volt megint Tony Awards. Elozetesen a hetvege masodik legjobb ketorajakent tekintettem elore, ehhez kepest elegge csalodast kelto volt. A tavalyi jobban tetszett, a performance-ok kozul egyedul Lea Michele (from Glee) volt emlekezetes, a sorozatban is lenyomott Don't Rain On My Parade-et (a Funny Girl-bol) adta elo. A host (Sean Hayes) ritka idegesito ripacs figura aki cserebe egyaltalan nem volt vicces, zongorazni ugy tunt mondjuk nagyon tud. Valamint vicces hogy ahhoz kepest h ez elvileg az elo szinpadi vilag, a show rendezes fortelmes volt, allando hangtechnikai es vagasi problemak, benan osszehozott es megbenabban behozni igyekezett csuszasok. Az est egyik kozponti musicalje az American Idiot volt, inspired by a Green Day album (egy hint csak a cim nem minden reszet kibogozok kedveert), na ez az egesz konszept szerintem bena es amit eloadtak belole az is (khm) idiotanak tunt.

Amugy erdekes, hogy mennyire eluralkodott a Broadway-n az A-List Hollywood sztarok dominanciaja. Az egyetlen egy muvet sem latott kibic magabiztossagaval jelenthetem ki ezert, hogy eleg atlatszonak tunik h minden kategoriaban a hollywoodi sztar nyer (Denzel Washington, Viola Davis, Scarlett Johanson, Catherine-Zeta Jones; also ran: Alfred Molina, Jude Law, Sam Rockwell, Christopher Walken, Liev Schreiber etc etc.), tobbsegeben  "his/her first nomination in his/her Broadway debut". Ez mondjuk a dolog nezhetoseget emeli, ezzel meg a Glee-ben allando es/vagy vendegszereplo Broadway hiressegek soraval egyutt nagyjabol mar tudtam is ki kicsoda.

Ennyit az utolso teljes atlantai hetvegemrol. Hat, nem ez volt a legjobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr382079868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása