Full steam ahead!

2009.09.10. 16:50 | kutyacica | 2 komment

Címkék: yellowjackets

Aight ez a blog mostanaban semmi love-ot nem kap basszus. Elhussant az elso 2 het, ami fontos: vegre itt a football szezon!!!

Nagyok a varakozasok, jelenleg #15 illetve #13 vagyunk in the nation a ket poll szerint (101: az ncaa football rankinget ket szavazas hatarozza meg, van egy szakujsagiro poll es egy amin a csapatok edzoi szavaznak, az utobbin vagy 13.ak, elobbin 15.), a coaches' poll alapjan legelso a konferenciankban es ami a legfontosabb h nagy ellenfelunk, a uga sehol nincs, 21. helyen kullog miutan a nyito meccsen elpicsazta oket az Oklahoma State.

Szoval a 7vegen nekunk is megvolt a nyitonk az abszolut nobody jacksonville state ellen, az elso felidoben lealaztuk oket 31-7re, utana mar csak a C csapatunk lezengett a palyan. Ma pedig vegre komoly meccs jon, I-85 rivalry v the Clemson Tigers! Sot, h meg jobb legyen, ma van  Whiteout - ez az amikor mindenki full feherbe oltozik, most is ugy nezek ki mint aki white party-ra keszul (hmm, oda nem biztos h beengednek mondjuk jersey-ben).

Hangolodasnak itt az uj video az evre by the GTGs!!

+ egy shout-out termeszetesen jar a Del-Afrikaba veretlen teljesitmennyel masirozo oroszlanoknak, a horvatok elgyepalasat nagyon tudtam ertekelni a 2 evvel ezelotti wembleyi tragikus teljesitmenyunk utan. De most a lenyeg: GO JACKETS!!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr141373304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2009.09.11. 12:00:50

ha-ha-haaaa! mekkora meccs te jo eg... moment of sober: ha ezen a szinten marad a DL es az OL akkor abbol nagyon komoly siras lesz - amennyire brutal volt h a tavaly GTJS leverte a uga-t, mai showing alapjan nem hinnem el az ideirol... na de regardless, lenyeg h full steam aheeeead!

viti2 2009.09.11. 13:10:45

A szám viszont király megint csak. Amúgy a hét fő eseménye (just kidding), hogy elindult Szpiti blogja, a duborogahaz.blog.hu/ címen és érdemes olvasni ;)
süti beállítások módosítása