7vege recap II - junius 19,20,21

2009.06.23. 07:55 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: nyar 1127 haminyami

Hat, az egesz nyar messze legfaszabb (eddig) 7vegejebol ha igy megy tovabb sose lesz poszt, legalabbis ha Gundullan mulik. Mondjuk lehetne h siman meghamisitom a torteneseket es majd ugy teszek mintha az kesobb tortenne.. hmmm.. na mostmar mind1. Viszont addig is itt az elmult 7vege - sok (window) shoppinggal, szokasos CRC-val es keszulessel egy igen esemenydus hetre -> de errol majd a kovetkezo posztban. Alert: lanyos poszt!! :)

EloX tudjuk le a nemlanyos reszet: edzes, jacuzzi, napozas: de ezt mar tudja aki megvan fb-on ugyis. Vasarnap lustulassal es persze Daisy of Love-al telt (wikizzetek ki, amerikai trash tv de k...ott szorakoztato eheheheheh - amugy Hugi ez neked bejonne ;)), koze beekelve egy nagyon durva gym meg, mivel szumma egy oram volt lenyomni normalis esetben legalabb 2,5-szer annyit. De a legjobb nem is ez volt, hanem h valami vegtelen mennyisegut sikerult skype-olnom Nyuszimmmal <3 :))) also ran: feny derult arra, ki a halal az az @atomvillanas.

Na, szoval egesz heten arra keszultem, hogy majd a 7vegen elmegyek a Mallba. Illetve itt hadd pontositsak egy kicsit. Errol a blogon nem fogok irni semmi tobbet, tulkepp azert, mert ide nem ezert jottok, de alapvetoen engem nagyon foglalkoztat ami Iranban zajlik es elegge felkavart hetem volt emiatt - annyira h ugy dontottem h na jo tenyleg most akkor vilag kikapcs, sexandthecity gomb megnyom es elmegyek Mallozni. Ebben segitsegemre volt azt a teny, h rajottem, hogy miert nincsenek dizajner high end markak az ATL felsoosztaly negyedeben, Buckheadben talalhato Lennox Square Mallban: hat azert, mert erre kulon ott van egy sarokkal arrebb a Phipps Plaza. Na, ez a hely nagyon durva, Tiffany's, Jimmy Choo, Saks 5th Avenue, minden. Be kell vallanom azert, amennyire kiraly volt a D&G (Dolce und Gabanna Hallo :)))) cipok es LV taskak kozott maszkalni, annyira azert nyomaszto is. Amugy vegyes elmeny volt, oszinten szolva pl a Jimmy Choo cipok nem tuntek akkor nagy szamnak, ahhoz kepest viszont meglepodtem pl h YSL milyen fasza ferfi cipoket csinal. Amugy a legjobb bolt az A|X volt, leginkabb azert mert az eleg nagy volt ahhoz h elvesszen benne az ember, lasd meg az elobb emlitett nyomaszto feeling. Na,miutan nagy nehezen belattam magamnak, h itt nem most fogok meg vasarolni, at is nyergeltem a Lennox SMba, ahol a nap maradek reszet toltottem. (Ja itt volt meg egy eleg vicces epizod, az utcan setalva egy escaladbol kikiabalta egy csitricsapat h 'omg u r soo hooot' na hat szerencsetlenek elegge el voltak tevedve ugy latsziik khm). Hat ez a Mall viszont mar sokkal faszabb, foleg igy nyari learazasostul.

Gyakorlatilag itt talalhato minden ami nem fert be a Phipps-be: Macy's, Bloomingdale's mellett Banana Republictol kezdve a GAP-en at a Kenneth Cole-ig meg a Victoria Secretig az osszes amerikaban ismert, futo marka. Egyebkent gyors helyzetjelentes: itt a cuccok semmivel sem dragabbak, sot, ami amerikai (GAP, A&F kulonosen) az lenyegesen olcsobb, igy 50-70% koruli sale-ek mellett meg vegkepp. Mindenesetre a lehetosegekhez kepest turtoztettem magam, mivel a julius 4-ei hetvegere az a tervem hogy elmegyek a Discovery Mill-be, amit kb ugy lehet jellemezni, hogy egybe ontottek a ket fenti helyet, csak eppen mindenbol Outlet. Na, ez jo lesz :)

Hat, ez volt a szombat nagyobbreszt, de meg mindenkeppen meg kell emlekezzek a vacsirol amit Brandon rittyentett: a szokasos sali inditas utan igazi southern soulfood (hopp -ezt beteszem a tanultangol sorozatba. sohanapjankiskedden meg is lesz rola a hiper-informativ poszt :) jott: biscuit (mondanom sem kell h 0-rol keszitette Brandon - amugy a k.rva sutolapot 3x mosogattatta (ez szo? ..) el velem utana mondjuk grr), gravy & chicken. A gravy nagyon suru lett, ezert a kepen nem igazan etvagygerjeszto azt hiszem, de trust me a tiz ujjamat megnyaltam utana. Kepek and out.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr851202600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása