good days, bad days - gyors suli update

2009.02.09. 20:56 | kutyacica | 1 komment

Címkék: gt yellowjackets

Ebben a villámposztban az egyetemi történésekről emlékezek meg, aztán írok még jó időről, kosármeccsről és arról hogy miért van kib.ott izomlázam.

GT

Az egyetemi közérzetem a sin(x)-PI/2 görbére kezd hasonítani, magyarul hullámvölgyből hullámvölgybe haladok szépen előre. Az opre tárgyamat kifejezetten meggyűlöltem mostanra, egy mocsok szar volt a házi amit meg kellett csinálni, ahogy kell az eredeti kód is egy trágyadomb volt így persze h nem a saját hibámból nem készültem el rendesen, illetve időre. Az előadás továbbra is érthetetlen és szar és gyűlölöm magam h felvettem ezt a fost. Na, kidühöngtem magam.

Tovább rontja a közérzetemet h akadozik a research eléggé, én úgy érzem hogy nagyon nem jutok 1ről a 2re, de közben a profom valamiért mindig jó kedvű az egésztől és folyton azt mondogatja h mekkora valuable munkát végzek, hát ő tudja. A menedzsmenttel nincs semmi gond az rendbe van és legalább a Software Security-t azt élvezem rohadtul. A legutóbbi házifeladat nemes egyszerűséggel abból állt h kaptunk egy bináris kódot meg a license file-t amivel futott és a feladat az volt h írjunk hozzá keygen-t (vagyis hát license gen-t) illetve második körben patcheljük meg a kódot hfusson license nélkül is. Jó móka volt :D és tök nagy sikerélmény h sikerült ráadásul abszolúte az elsők között, je.

Összességében azért a hetem nagyon szar volt, főleg az Opre miatt, valamint mert nem volt igazán jó idő illetve alig aludtam így csak kínszenvedés volt az összes állásbörze ráadásul a tetejébe a legfontosabbat,az infoseceset nagyjából le is késtem a rohadt opre miatt.

Sunshine, happiness, 7vége

A hétvégére aztán jobbak lettek a dolgok, egyrészt ránk köszöntött a gyönyörű tavaszi idő ami állítólag mulandó de még tart és én nagyon élvezem. Illetve kicsit több volt aszabadidőm túlesve a házikon, így jutott idő három dologra is amire alig: dolgoztam a crysysos teendőkön, elmentem edzeni valamint vasárnap este kosármeccsre.

Eddig mindig csak kardióztam ám ezúttal rácsábultam a súlyemelgetős gépekre Brandonékkal, a dolog pozitív hozadéka h jó a közérzetem, érdekesebb társaságban valamint frankót szaunáztunk utána (note to self: amerikában fürdőgatyában szaunáznak - szerencsére előre rákérdeztem), a hátránya h azóta is olyan kib.ott izomlázam van h mozdulni alig bírok, nem ártana ha elmúlna.

Aztán vasárnap estére maradt a legjobb, mégpedig h végre elmentem egy Yellow Jackets kosármeccsre. Sajnos teljesítmény-wise nagyon gyengék vagyunk a szezonban, de én ezzel együtt nagyon élveztem a meccset: közvetlenül a palánk alatt álltunk a swarmban (recap, ez a B közép it) szóval karnyújtásnyira a játékosoktól, tök hangulatos volt. Elég jól nyomják a fiúk amúgy, elröppent néhány ally-up (h írják ezt..?) zsákolás az beadta. Amúgy baromi izgalmas meccs volt, 12 sec-el a vége előtt 1 pont hátrányban támadhattunk és az első lepattanó után még maradt idő egy hármasra... de sajnos nem ment be, így alulmaradtunk. Sebaj én baromi jól szórakoztam, különösképpen a half time show-n ahol ők léptek fel:

 

Na most húzok, zakatol tovább a suli. Ma még beposztolom ide is azt a 25 random izét, leginkább mert a két legsűrűbb tag itt úgyis a random meg a toplistás cuccok így aztán végképp idevaló. Meg hát gondolni kell azokra is akiknek nincs facebookja :D

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr16933327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.02.11. 11:49:05

Ez a villámgyorsan átöltözős videó nagon kemény, kiváncsi vagyok ahogy beadja a bed beachen a secunak amikor nem jutnak át a face controlon
süti beállítások módosítása