Derby derby hátán, next up: white out v Miami & 3Lions v Germany

2008.11.19. 10:37 | kutyacica | 2 komment

Címkék: foci mu yellowjackets

Heló,

Egy gyors bemelegítő poszt a következő hetekben előttünk sorakozó szakajtónyi derbikhez.

1. Először is ma Anglia-Németo. Normál esetben kifejezetten nagy érdeklődésre tart számot nálam egy ilyen meccs. Mindenki számára meghatározó élmény élete első futball meccse, nos nekem ez a 96os eb elődöntő volt. Ó, ha az a Gascoigne becsúszás bemegy... Na ezzel együtt a holnapi (mai) meccs kissé lagymatagnak ígérkezik, tekintve h csak egy értelmetlen barátságos, valamint h a válogatott kb 85%a sérült jelenleg. Na sebaj, arra mindenképp tökéletes, h ne figyeljek a halál sz.r internet archs and protocols órámra.

 

2. Másodszor aztán amit igazán várok: White Out on Thursday, utolsó hazai meccsünk a szezonban, ezúttal két különlegességgel: egyrészt a mérkőzés előtt fellép a GTGs (a 2 repper srác akiről már ezen a blogon is volt szó), másodszor a dolog amolyan white party lesz, mivel h ez alkalommal a szokásos gold szerelés helyett fehérbe öltözik mindenki. Részemről nemtom még miben leszek, elvileg ma Brandonnal veszünk valami pulcsit mert valami egyet fizet kettőt vihet van a Barnes and Noblesbe vagy mi, meglássuk. Na a lényeg h a múltheti biweek pihenő, valamint az előtte 7vége elszomorító veresége után nagyon remélem, hogy egy remek győzelemmel zárunk.

3. Hamarosan itt a Thanksgiving, ami engem leginkább egy dolog miatt tart lázban: megvan a jegyem a UGA elleni idegenbeli meccsünkre!! Bizony így van, Radziknak köszönhetően szereztünk jegyeket az év legfontosabb meccsére ősriválisunk, a Georgia -köpködők!- ellen. Erről a road tripről Athensbe amennyire lehet beszámolok majd. Egyébként ennek kapcsán először hezitáltam, h a sok teendő között befér-e ez a 7végi program, de miután advisorom mondta, h ki ne hagyjam ha kapok jegyet, úgy gondoltam, hallgatok az okosabbra. Go Jackets!!

4. És végül természetesen már itt a sarkon a MU 3 legfontosabb idegenbeli meccséből az egyik, bizony városi rangadó. Tekintve h a masik ketto 1xuen tragikusan alakul, valamint hogy az idei szezonban különösen nagypofájú lett a citeh, mindenképpen muszáj elkenni a szájukat és revansot venni a tavaszi fiaskóért. Glory Utd!

Szóval mint látszik, fortuna szeret az idegeimmel játszani, hiszen ismerjük mennyire befolyásolni tudja a lelkiállapotomat egy egy ilyen eset, erre a befutó 3 hét tele van velük. Reméljük a legjobbakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr75777385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.11.19. 22:48:06

all right, get in! B csapattal is lenyomtuk őket király! ráadásul a magyar csapat is nyert az északírek ellen, nem semmi. mondjuk az órámból még mindig van hatvan perc ppfff..

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.12.01. 07:18:55

Igen Baby, ez az én 4/4 stílusom!!!
süti beállítások módosítása