Elhavazódás

2008.10.25. 00:47 | kutyacica | 2 komment

Címkék: gép gt

Már megint és ráadásul szinte a szó szoros értelmében is, ugyanis az elmúlt napokban úgy lehűlt az idő, h rendesen pulcsit meg kabátot kell venni napközben is. Októberben pulcsit meg kabátot! Áááhh.. (hmmm, visszaolvasva mintha kicsit el lennék már kényelmesedve a helyi időjárástól.. na mind1 bennhagyom hadd lássátok milyen sekélyes vagyok.)

Ok, homecoming látom van érdeklődés köszi köszi, mindenképpen fogok róla írni! Gyorsan annyit, hogy ...

a majdnem phi sigma epsilon csapatok meglehetősen vegyesen teljesítenek, majdnem névrokonunk kifejezetten elől van, ugyanakkor a valódi Phi Sigma Epsilon (ami mostmár Phi Sigma Kappa) meglehetősen gonoszosan teljesít ;)

Egyébként ami érdekes lett volna a héten, a Mock Rock azt sikeresen kihagytam mivel azt hittem szerdán lesz, de kedden volt. Viszont ami baromi cool, az az h a homecoming alkalmából a fraternity házak baromi állatul fel lettek díszítve ilyen bannerekkel, meg az aszfaltra a student center köré feltagelték a logókat (kb mint qpán)és a legjobb h a campus tele lett rakva ilyen buzz figurákkal, ezt úgy kell elképzelni mint vágjátok ezek a tehenek amiket európa szerte lehet látni. Holnap majd megpróbálom ezeket lefotózni.

Na ha lesz időm írok hosszabban. Arra gondoltam h összeszedem milyen hagyomány dolgok vannak a GT-en. Addig is, egy részlet a Network Security könyvemből aminek az olvasása mostanában leköt:

“Humans are incapable of securely storing high-quality cryptographic keys, and they have unacceptable speed and accuracy when performing cryptographic operations. (They are also large, expensive to maintain, difficult to manage, and they pollute the environment. It is astonishing that these devices continue to be manufactured and deployed. But they are sufficiently pervasive that we must design our protocols around their limitations.)”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr52730595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edward · http://www.himmel.hu 2008.10.27. 19:35:07

hangosan röhögtem az idézeten :D

Viti2 (törölt) 2008.10.28. 16:16:01

Van egy jó ötletem, hogy milyen postot írj:
Időbeosztás 2008 ősz. Ebben leírhatnád, hogy mikor milyen órád illetve egyéb elfoglaltásod van ezzel is növelve a kitartóan skypolni próbálkozók találati esélyét. ;-)

Más: el fogom intézni a telefonoddal kapcsolatban amit megbeszéltünk, de a héten állásbörze van és nem akarom Ádámot zavarni. Jövő héten elején lesznek fejlemények az ügyben.
süti beállítások módosítása