Hate Week! Monday

2009.11.23. 06:43 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: yellow gt jackets cleanoldfashionedhate

kepmagyarazat: a u[sic!]ga imbred joke of a mascotja, uga VII penteken szivrohamban kimult. Az elozo szezonban debutalt, ennek megfeleloen: Remember when UGA VII went winningless against GT? eheheheheheh.*

Viccek teren.. ugy dontottem inkabb szep csokorba szedem oket, tematika szerint haladunk vegig a dolgon. Minden napra egy szemelyiseg jegy, kezdjuk el, The muttlickers are...

Criminals.

A lady called the U[sic]GA police to report a car jacking. They said
they were too busy right now and for her to just get the jersey number
and call back later.

Q: A UGA football player and basketball player are in the
backseat of a car. Who's driving?
A: The Sheriff.

Q: How did the dawgs spend the first week of Spring Training?
A: Studying their Miranda rights.

Q: What do you say to a U[sic]GA athlete in a 3-piece suit?
A: Will the defendant please rise.
 

GT Fun Fact: John Heisman, akirol a Heisman Trophy (az NCAA football evenkenti legjobbjanak valasztott jatekosnak jaro dij, "magyarul" az MVP trofea) van elnevezve, bizony a Georgia Tech edzoje volt 16 szezonon at, 1904-1919 kozott. Heisman jelentosege ebben a sportban (megkockaztatom, altalaban a sportban) nehezen merheto barkiehez. A footballt alapjaiban formalta at, olyan dolgokat talalta o fel, mint a forward pass es a quarterback snap. 3 teljes szezonon (33 meccses szeria) at maradt veretlen az akkori Georgia Tech Golden Tornado, 1917-ben megnyerte elso National Title-unket, az o vezenyletevel epult fel historic stadionunk es vegul de nem utolsosorban az o nevehez fuzodik.. de ez mar a holnapi fun fact lesz :)

"Gentlemen, it is better to have died a small boy than to fumble this football."

Es a keretesseg kedveert, akkor a mai cikkben essen szo egy valodi ereklyerol, a Ramblin Reckrol. A Ramblin Reck egy valoban egyedulalo, mechanical mascot, egy eredeti 1930-as Ford Model A Sport Coupe. 1961 Szeptember 30 ota minden egyes hazai meccsre a Ramblin Reck vezeti ki a csapatot a palyara. Ujsagiro kerdezi, honnan a nev? miert Wreck a Ramblin Wreck (mint roncs esetleg karambol), mert ugye az induloban igy van (ugy is mint I'm a Ramblin Wreck from Georgia Tech and a helluva engineer). Nos, 1893-ban, az Athens-bol meccsrol hazafele tarto vonat, amin a szurkoloink utaztak, belement egy tehervonatba, innen az Atlanta Constitution beszamoloja hivatkozott eloszor a Tech studentekre, mint "Wrecks".
A legelso Ramblin Reck egy 1914-se T Modell volt, ami az egyik Dekan, Professor Floyd Field tulajdonat kepezte. Innen fakadva ez a tipus rendkivuli nepszerusegre tett szert GT korokben, egy idoben rendeztek Atlanta-Athens autoversenyeket is - osszesen ketszer (29-30), majd tul veszelyesnek nyilvanitottak, igy ebbol szuletett es 1932 ota letezik a Ramblin Reck Parade, amirol mar beszamoltam a Homecoming posztban.
A II. vht koveto idoszakban Jim Dull hallgatokert felelos dekan, latva a tipus nepszeruseget elhatarozta, hogy beszerez egy original, haboru elotti modellt a GT-nek. Tobbeves kutatas utan, micsoda veletlen, egy szep napon a department epulete elott parkolva talalt egyet, szo szot kovetett es Captain Ted Johnson vegul az egyetemnek adomanyozta a veteran autot. Az elso meccsen 24-10re vertuk le a Rice University-t, es ahogy mondani szoktak, a tobbi mar tortenelem.
Meg nehany erdekessega Ramblin Reckrol:
- a hagyomany szerint a golyak nem erinthetik meg a jarganyt elso evukben,
- tobbszor rongalodott meg az evek folyaman, legsulyosabban megis eppen erkezesem elott egy evvel: 2007 nyaran, 85 nappal a szezonnyito elott egy kozuti balesetben a Reck teljesen tropara ment. Bar akkor ez szinte lehetetlennek tunt, a Ramblin Reck klub munkajanak hala megis ujja varazsoltak idoben, igy a szezonnyiton mogotte futott ki a csapat.

Ezzel elerte azt (szakadatlan sorozatban minden hazai meccsen ott van), ami, hogy vegul visszautaljunk az elejere, a muttlickereknek nem sikerult, mivel most szombaton a Kentucky ellen uga nelkul jatszottak a Sanford stadionban. Fun fact: sikeresen ki is kaptak a Wildcatektol, a UGAy ezzel masodik eve zsinorban bukja a senior nightot (szezon utolso hazai meccse) es az idei mutatoja 6 and 5, vagyis Mark Richt 2001-ota tarto edzoskodese ota eloszor fordulhat elo, hogy a rendes szezonban nem pozitiv merleggel zarnak.

TO HELL WITH GEORGIA!!

*egyesek most azt gondolhatjak, milyen eredeti h elo allat mascotjuk van. Nos, nem, ez nem eredeti. A Mississippi State Bulldogsnak csont ugyanilyen kutyaja van, az LSU-nak tigrise, a BIG12 meg tele van szarvasmarha/okor/etc. mascottokkal. Ja, esetleg azt is gondolhatja az olvaso, hogy nem szep dolog ezen viccelodni. Nos, amikor par eve szegeny Ramblin Reck kozuti balesetben tropara tort, nem kimeltek a muttlickerek akkor sem. What goes around, comes around, bitches.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr421545338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása