WSF Soccer

2009.11.22. 12:13 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: wsf

Na, itt az ideje hogy megint irjak a focicsapatunkrol! Lezarultak a csoportmeccsek, lassuk hogyan zartunk. Foleg sok keppel rolunk.

Szoval 5 csapatos csoportnak vagtunk neki az intramuralsben, elso 2 jut tovabb, a masodik wildcardkent (magyarul egy masik 2. helyezett ellen kell bejatsza magat a tovabbi playoffba, mint a vb selejtezo, innen jut eszembe: bassza meg Henry azert mar megis). Az elso ket meccset sima 4-0val hoztuk el, nem sok esemeny volt, nagyon gyenge ellenfelek voltak. A 3. meccsen mar volt dolgom a kapuban (igen, en szerencsetlenkedek kapus poszton), azert 2-1re hoztuk ezt is. Az utolso meccs most hetvegen volt, errol vannak a kepek. Sajnos a meccs kuzdelmes szuk 0-1el ert veget a szamunkra, bar par vedest bemutattam de egy jol helyezett sarokra tarto loves (=meg kene tanulnom vetodni esetleg) beakadt. Elol a fiuk sajnos nem sok mindent tudtak csinalni, bar Konstantin par perccel a vege elott kihagyta 5 meterrol ures kapura, na ez eleg szar volt. Igy eleg letargikus allapotban jottunk le a palyarol csoport fotozasra, abban a hitben, h akkor veget ert a szezon. Majd pedig 10 perccel kesobb megtudtuk, amit az olvaso mar tud, hogy a 2. helyezett is tovabb jut a csoportbol. Orules, vasarnap pedig jonnek a tovabbi meccsek - remelhetoleg tobbet hozunk ki magunkbol mint a legutolson.

Na, lassuk a kepeket - es mivel lassan irtam meg a posztot, fel ora mulva indulok is kb a meccsre!

Meccs elottrol, balrol jobbra Dan, Marcus, Konstantin, Richard es Matt:

Melegites

Elliott - o Dan batyja, aki asszem Brandon buzzcard-javal jatszott :)

Matt, a magyar srac, aki egy meccset kihagyott Scuba Diving edzes miatt, de most visszatert

Victor - o neki meg sajat buzzcardja van, megis szivoztak a regisztraciojaval, mert o valami fura kutato statuszban van itt (phd-t ir), nem studentben, es egyi deig nem talaltak (?) a rendszerben. Aztan meglett, szerencsere, mert eleg jo Phillip Lahm imitationt mutat be ball full backben.

Rick, Mattek amerikai ujdonsult szobatarsa, na neki duplan jo eve van a football szezont tekintve, ugyanis undergradre a Clemsonra jart, akik a masik divizobol ertek fel az ACC championship game-re (na, errol a meccsrol is irnom kell majd)

 

Van Der Sar ;) Vegul pedig ime egy kep az egesz tarsasagrol:

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr951535894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása