ping

2009.11.05. 17:06 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: usa yellowjackets

ezzel a gyorsba osszecsapott poszttal azt a latszatot probalom kelteni, hogy a blog abszolut eletben van. ami egyebkent igy is van, sot tortentek is abszolut emlitesre melto dolgok - volt ugye egy halloweenunk, peldaul. a baj csak az, hogy a mindenfele esemenyekrol elkeszult fotok eleddig nem kerultek birtokomba, igy most arra varok tovabbra is, hogy ez vegre megvaltozzon.

addig is megemlitem, h ezuttal sport ugyileg igen sikeresen zarult a hetvege, ujabb gyozelmet kaszirozott be a GT, a MU valamint a WSF is, ismet 4-0val hengereltunk. A dolog erdekessege, hogy hat injury utan kivalo kapusunknak en vettem at a helyet :) lett kesztyum is meg minden. Egeszen elveztem amugy az edzest, holnap is lesz; a meccs mar kicsit unalmasabb volt, mivel az ellenfel a felpalyaig nem tudott eljutni joszerevel, ami persze a csapatnak jo, az en testmozgas terveimnek mar kevesbe.

what else.. hat van mindenfele dinamikusan valtozo dolog, de ami azt illeti nem akarok semmit eljinxelni, uh egyenlore maradjunk ennyiben. Hetvegen az ev utolso hazai ACC konferenciabeli meccsunket jatszuk (mondjuk ezen mindig mosolygok, amikor ilyen random leszukitett kategoriakat huznak elo a sportkommentatorok) a Wake Forest ellen, remelhetoleg meg egy (es azzal mar csak egyetlen egy) lepessel kozelebb kerulve Tampa Bay-hez.

ja, tegnap pedig megnyerte a NY Yankees a world series-t. Magam nem lennek egy nagy baseball rajongo, de mivel Brandon NY-bol jott, nagyobb reszt neztuk a meccseket. I'm still not sold on baseball, hogy ugy mondjam, de azert jo volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr501502914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása