gettin hit and gettin up again and again

2009.09.18. 07:53 | kutyacica | 5 komment

Címkék: yellowjackets

huhh. that fucking sucked. az upshot az h ennel szarabbul mar nem tudunk jatszani azt gondolom, DL sehol, OL nulla, Dwyer leserult, Morgan lathatatlan volt az egesz meccsen.. nagy levego, regroup, felallunk, tovabb megyunk es megtapossuk jovo heten a UNC-t. Its not over till the fat lady things - Jackets FTW!! 7vegen legalabb felkoncoljuk a citeh-t attol jobb kedvem lesz majd.

mi mas? career fair. vagy inkabb unfair - mar megint harom napnyi sorbanallas, majdnem feleslegesen. h erzekeltessem, ideznem a ket leggyakoribb mondatot:
1. Apply online
2. Are you legally authorized to work in the US?

alig egy-ket standnal tettek fel szakmai kerdeseket (konkretan osszesen harom cegnel fordult elo cirka 40bol - Amazon, Yahoo, SecureWorks, illetve volt meg par ahol legalabb a projekteim kapcsan ertelmes beszelgetesbe tudtam belefolyni).. de azert tobbsegeben nem volt annyira szar, van nehany call, meglatjuk mire jutunk a kovetkezo par hetben.

amugy rohan a semester, neha kicsit olyan erzesem van hogy elrohan mellettem; ideje elkezdeni komoly eredmenyeket produkalni a researchel, eleg slow start volt eddig, de azert mostmar felporog lassan.. hetfon peldaul lesz egy midtermem, pfff.

remelem jol szorakoztatok a Muegyetemi Napokon amugy! A Scooterrol nekem orokre a kapcsolasi rajzok fognak eszembe jutni, de ezt elmagyarazni nincs se hely se ido.

meg egy megjegyzes a vegere - Sorrel csak ugyesen az uj nebuloval, rosszat ne halljak! ;) ha pedig kicsit szusszantam irok egy komolyabb levelet is, ugy nez ki lenne itt nemi halvany chance arra h csereprogramot epitsunk

peace out y'all

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr581389941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorrel 2009.09.18. 10:55:14

Jó, majd fogyok kicsit és teszek róla, hogy ne rohanjon el mellettem se mesterem, se más, szerencsére most nincs probléma, hisz' jó idő van, s még nyílnak a völgyben a kerti Virágok - és ez Komcsy.. :-)

kutyacica 2009.09.19. 19:57:55

@Sorrel: erre csak annyit tudok mondani, hogy: :)

egyebkent ami erdekes lenne Neked leginkabb szerintem az alumni mellett az az itteni menedzsment oktatas. en nekem persze nincs mivel osszevetni ezert nem tudom mas-e mint otthon (itt ugye belefogtam abba, hogy szerezzek egy Management of Technology certificate-et, szoval most ilyen targyakat tanulok. Ami tetszik benne h nem egyiranyu az egesz, eleg sok az interakcio, a gerincet a dolognak a Harvard Business Case elemzesek adjak. Csak az a baj, hogy ezekert darabra ki kell fizetni a Royalty-t, szoval igy $50 korul mozog a course package egy targybol, ami azert otthon eleg vastag lenne talan.)

viti2 2009.09.20. 21:26:59

Ha úgy veszed, hogy a Harvard Business Schoolban az 1 hetes tanfolyamért is simán elkérnek 1-2 ezer dollárt, akkor ahhoz képest, hogy te fél évig tanulhatsz egy tárgyat 50-ért elég sóher hozzáállásnak tűnik. A Műegyetemi Napok idén elmaradt, de volt helyette BME fesztivál. A Scooter szerintem elég jó hangulatot csinált, úgy hallottam 5500 ember volt, bár elég sok külsős, szóval az IQ szint csökkenés az agresszió szint növekedését eredményezte... A blogot pedig pörgesd fel, mert a heti 1 post elég kevés és Szpiti blogja kezdi elszívni az olvasótáborod...

Lacos666 2009.09.21. 21:02:01

Áramkörök ezt nem mondod komolyan, kurva jó hangulatot csináltak, persze kellett a show, hogy élmény legyen, annak is aki nem annyira nagy scooter zene fun. Viri kint van még, vagy ha volt akkor hogyan érezte magát, mert fesztiválon nem láttam igazán......

na peace

kutyacica 2009.09.22. 03:27:04

@viti2: azert 1 az 1ben osszehasonlitani a HBS-t a BME-vel nem egeszen kerek. Persze, megeri, ha ki tudod fizetni. De itthon egyenlore nem termeszetes, hogy ketszaz $-ba keruljon a feleves tankonyved. Amugy tudom h mas a neve, de en refuse-olom nem Muegyetemi Napoknak hivni mert egy nagy bullshit h nem hagytak azt a nevhasznalatot valami balfasz fake rendezveny miatt. Viva la resistance! :)

Orulok hogy jol szorakoztatok a Scooteren Lacos! Fesztivalra nem jutott el de otthon van amugy

Jol van na irok majd tobbet, ahogy idom engedi.. persze ezt mindig mondom aztan tessek. De azert az se art ha latom h Ti is ide latogattok neha... de mostanaban tenyleg felporgott itt az aktivitas, uh nekigyurkozok en is

ja, amugy meg nem kell aggodni, egyenlore nem mosott meg el az arviz

na cso
süti beállítások módosítása