Hetvege Recap, 1 resz: junius 4,5,6

2009.06.18. 08:00 | kutyacica | 2 komment

Címkék: kultúra 1127 haminyami

Na, nagyjabol valahol ezen a hetvegen vesztettuk el a fonalat, az elozo hetvege volt a Chris bucsuztatos. Ez kevesbe volt esemenydus (nem ugy mint a kovetkezo, az arrol szolo bejegyzes igerem franko ledz - in fact, ez a poszt kicsit uncsi lesz azt hiszem most igy ahogy irom, inkabb vard ki a kovetkezot :))), a hetvege oroszlanreszet a Virag-fele projekttel toltottem (fogok errol irni? Nem tudni ezt meg igazabol, en is izgulok emiatt, h fogok-e rola irni vagy nem), a vasarnap volt a lazitase, errol szol a bejegyzes.

Alapvetoen ket erdekes dolgot csinaltunk, tartottunk egy baromi allat vasarnapi vacsorat illetve megneztem este a Tony Awardsot.

Az elobbi apropojat az adta, hogy Brandon vacsoravendeget hivott, Larry baratja szemelyeben, akit a templombol ismer. Greg sajnos lemaradt a vacsirol (itt valami nagyon buzlik Daniaban, majdnem biztos vagyok benne h elinditok egy pletykat arrol h becsajozott, amugy ezt egeszen kezdem elhinni magamnak mert ma volt itt nalunk egy brief cameo erejeig valami random azsiai csaj aki eddig meg nem, na jo eleg a Gossip Girlkedesbol), igy csak harman voltunk. Larry-rol nem derult ki h mi a fene a foglalkozasa, amugy egy negyven koruli foszert kell elkepzelni, akirol hat a legjellegzetesebb dolgot nem is tudom h kene szepen korulirni... mondjuk azt, hogy nem veletlen hogy pont o hivta fel a figyelmet arra hogy este Tony Awards, illetve annyi hint meg hogy meglehetosen halado szellemu Brandonek temploma. Ja es a nyolcvanas evekben a vilag egyik talan legismertebb utcajan, a NY-i 42. -en lakott - erre lehet tajekozodni arrol milyen volt abban az idoben.

Amugy ez a Larry jofej volt elegge, hozott egy franko voros bort es jot beszelgettunk a vacsora alatt, megigertuk h majd megnezzuk meg tudjuk-e javitani a laptopjat amibol nyilvan nem lesz semmi, illetve ajanlott egy uj real estate agentet Brandonnak, mivel a valasztottja hat finoman szolva eleg gaz szerintem - de ezen a teren mostanra minden jo ha vege jo statuszba kerultunk szerencsere.

A vacsoraban megis a legkiralyabb maga a kaja volt, szoval ez leginkabb egy kajarol szolo poszt. A tipikus Sforzo-fele olasz vacsit nyomattuk el: eloetelnek salata, piritott gombafejekkel:

Second pedig - hat ez valami isteni lett, de a kep sajnos nem tul elonyos rola - gnocchi (Brandon from scratch full maga csinalta pff!) a signature paradicsomos szoszban, husgomboccal:

Desszertnek ismet a titkos csaladi recept szerint keszult Limoncello a la Sforzot fogyasztottunk, kep nincs :)

A vacsi utan pedig jott a Tony Awards. Ez ha valakinek nem ugrana be a Broadway Oscar. En eloben meg sose lattam, ahogy Broadway show-t se, igy annal jobban vonzott a dolog. Igazabol baromi kiraly volt, az osszes jelolt musicalbol adtak elo reszletet. A show-t a HIMYM-os Neil Patrick Harris vezette (egy kis amerikai essential popculture: o bizony nem innen ismert alapbol, hanem gyerek koraban o volt Doogie Howser, na nem mintha seged fogalmam lett volna errol pre-GT), eleg jol, youtube-ozzatok ra (lustaknak).

A hacacare minden indok legdragabb Tony Awards openning numberjevel nyitott es alapvetoen volt minden Will Ferreltol Brett Michaelson at Liza Minelliig, a tovabbiakban par szoban a musorokrol.

Azon mar meg sem lepodtem hogy volt egy Dont Stop Believin rendition, ami annyira nem volt nagy durranas imho (a farmer dzsekis pink polos sracnak meg a hoppmester kinezetu faszinak kene nyomni az egeszet), de ez a szam nem tud nem allat lenni:

Egyebkent az ev nagy nyertese a Billy Elliotbol keszult musical (by Elton John - meg egy fun fact mara: a Tony Awards torteneteben eloszor kapta 3 szinesz megosztva a legjobbnak jaro dijat, a foszerep kisfiu ugyanis 3-as szereposztasban megy), amugy meg nahat mik vannak, revive-oltak a Hairt, szoval basszus van esely ra h egyszer meg megnezzuk a hairt a broadwayn! Wow, na az azert beadna mi? (Ez eleg nagy show amit lemuvelnek amikor 2:40nel elkezdenek ramaszni a nezokre :D, erdemes megnezni)

Beteszek meg egy videot, ez a Next To Normal szinten nyertes (a No kapott dijat ha jol emlekszem) cimu musical castja egy reszlettel a darabbol, ami egy ilyen tipikus-amerikai-kiscsalad-drama szeru valaminek tunik - hat most ettol nem hasaltam el, de a szam megragadt a fulemben. You dont knooooww salalalalala

Amugy nem csak musicalekrol szol az este, mivel a Broadwayen alapvetoen jatszanak mindenfele darabokat is - kifejezetten felkaptam a fejem peldaul a Godot-ra Varva jelolesere, ezek szerint epp megy a Broadway-en. A nem-musical kategoriaban a mindent vitt darab amugy a God of Carnage lett, ami ugy tunt nekem hogy nagyon a Nem Felunk a Farkastol-ra (én még anno a gimi alatt lattam ezt egyszer, kurva jó darab!! - amúgy jó nagy ász vagyok, most olvasom h ez is a Broadwayen nyitott anno - amúgy figyelitek a random ékezetes beszúrást, amire már korábban is utaltam?) hajaz es amugy James Gandolfini alias Tony Soprano az egyik foszereplo benne.

Vegul pedig rovid idore felvillanyozott, hogy eloadtak egy reszt a Jersey Boysbol is - ez a 2006os Best Musical Tony nyertese es jelenleg amerikai turneja ATL-ban van jelen, meg a het vegeig. Igazabol elegge fel vagyok ezen spannolva, nagy tervem volt mindig is latni Broadway show-t.. de vegul ez most kimarad (de miert? bazzeg komcsy hat nem igaz h tele van a blog ilyen teljesen nem megmagyarazott dolgokkal h mi miert ugy van, hianyos a karakterek motivacioja, logikatlan amit csinalnaaak!!! rosszabb mint a lost omg omg omg) Na majd egyszer proper modon NY-ban!!

Peace out - most csinalok gyorsan valami nagyon hetero dolgot (fuu looolZ, igy visszolvasva esik le h ez nagyon gazul ertheto csak (gyk.) ... de mind1 mostmar benn hagyjuk:)

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr331192529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.06.19. 19:33:40

Nekem egyetlen filmes élményem Neil Patrick Harrissel (mert nem nézek sitcomot) a Harold and Kumar két része, ahol kb porig alázzák a Starship Trooperst (amiben szintén ő játszott - különben ennek az információnak semmi kapcsolódása nem lenne az eredeti gondolathoz) illetve ő a féktelen kanos-alpárizós csávó akit kinyírnak a kettőben.

kutyacica 2009.06.19. 21:21:54

@Viti2: nem is tudtam h benne van a herold and kumarban, azokbol egyet se lattam. es basszus tenyleg o volt a ST-ben a politikussa valo faszi!! koszi ezt a talalatot, ez total nem volt igy meg most, pedig lattam azt a filmet nehanyszor.
süti beállítások módosítása