press any button to rock

2009.05.13. 18:39 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: gép mu hawks crc

alvás -> squash -> jacuzzi -> guitar hero -> alvás -> edzés -> alvás

ezzel akkor összes is foglaltam a hétfőt meg a keddet. Tovább után hosszabban ugyanez.

Brandonnal egy ideje beszéljük h el kéne menni racquetballozni és most végre sort is keritettünk erre (az összefoglalóban még squasht irtam, igen, de mint tudjuk, a summary az mindig pontatlan, ezért nem lehet csak slideokból készülni vizsgákra se - na meg azért mert a tanár mindig arra kérdez rá, ami nem is volt a slide-on). Jó játék, majdnem ugyanaz mint a squash, csak a voanlak kicsit mashol vannak, meg ahogy észrevettem nincs alsó határ a szembefalon ami alá nem lehet ütni. Ja, és nagyobb a labda meg elég üsszevisszán pattan. Ezután egy jót jacuzziztunk sőt kipróbáltam a csúzdát is, ha már itt vagyok 9 hónapja.

Kedden meg a szokásos edzésen kivül nem volt semmi.

A kettő között meg nyomattunk egy kis GHWT-t, mert hopp ezt még nem irtam: pénteken beszereztük Brandon ps3-ra a Guitar Hero World Tourt, ez az a változat, amiben van már midnenféle hangszer. A rövid történet annyi, még semester elején megbeszéltük h ha szinA-ra hozzuk a felevet, akkor megvesszuk. Korabban ismertetett eredmenyek utan igy megfelelo alkalomnak kinalkozott erre az uj szomszed (jaj nem is irtam errol a koltozgetos dologrol.. na beszerzek feynkepeket aztan szentelek egy posztot a mozgásoknak) által szervezett bbq, igy jól meg is vettük. Egyenlőre persze Brandon prefinanceolta, aztán majd ha kaptam fizut elvileg splitteljük.

Meglátásom szerint ez egy baromi jó party játék, én eléggé szórakoztatónak találom. Ami idegesitő, az az h a Bob Seger féle Old Time RocknRoll rajta sincs a tracklistán, ami azért felb.szós. egykilencvenkilencér kapható az online shopban, hát kapják be. Ide tartozik, uh elmondom: hatalmas meglepetésre kiderült, h létezik egy szám amit legalább (v legfeljebb, ehhez még új tesztek kelleenk majd) 3 sör elfogyasztása után egész jól el tudok énekelni (v legalábbis jobban ment, mint amit első próbálkozásra dobott a gép, ami a Beastie Boystól a No Sleep Till Brooklyn volt, hát kösz szépen..), mégpedig a nirvanától az about a girl, unplugged verzió abból is. Tulajdonképpen ez nem meglepetés ha jobban belegondolunk, mivel Kurt Cobain igazából nem is tudott énekelni :) Szóval mostantól kizárólag ezt fogom karaokezni.

A hét maradék felében megint nem számitok sok mindenre itteni történés terén, persze izgalmakban nem lesz hiány mivel a bajnokság két sorsdötnő fordulóját rendezik ma és szombaton. Utóbbi napon lehet h kimegyek Braves meccsre, de valószinűleg nem.

A sportról jut eszembe, a Hawks bátor küzdelemben nulla-négyre kiesett a LeBron James vezette Cavs ellen... de sebaj, Go Hawks, már igy is +1 kört mentünk tavalyhoz képest.

Végére megemlitem, h otthon meg közben persze beköszöntött az utolsóhét, jövő7től pedig vizsgaidőszak, szóval kitartást meg sok sikereket az otthoniaknak innen is!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr701119756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása