no excuses

2009.04.15. 15:26 | kutyacica | 3 komment

Tovább kell jutni, nincs mese.

Fuhh, nagyon kemény lesz. Az esélyeinket növeli hogy felépül Ferdinand és papíron a csatárok is egészségesek, így aztán nincs kifogás, játszani kell, jól kell játszani és meg kell nyerni ezt a meccset. Az esélyeket pedig csökkenti hogy nem vagyunk jó formában az a helyzet - de a (papír)forma is csak azért van h boruljon, lásd még odavágó. További szívás h Fletch kidőlt, de erre nem lehet fogni a dolgokat.

Carrick egy ideje, Ando egész szezonban csak keresi tavaly (2oo7) őszi formáját, tippem szerint azon fog múlni a dolog, hogy megtalálják-e végre. Mert őszintén szólva egy valódi játékerőt képviselő (annyira béna ez a szófordulat klisé, h be kelllett raknom) MU-nak be kéne ezt húznia. 1 szo mint szaz, ezt a format tessek elovenni gyerekek!

 

Glory Man Utd!!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr421066694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2009.04.15. 23:27:26

NA ez igeeeen!!!!

A kp-jat jol tippeltem, be is jott a jatekuk, Rio is back, Ronaldo meg orokre kivarta a pokot a sarokbol.

Hosszu, nagyon hosszu volt ez az ot ev de cserebe de edes a revans ize!!

Na de jo kis nap ez hehh!

GLORY M U

Viti2 (törölt) 2009.04.22. 16:59:07

Elég lapos volt a meccs, ráadásul Moszkvában azt találták ki, hogy először leadják az Arsenal meccset, majd utána felvételről jött ez. Ha hozzávesszük ,hogy ott 2 órával később van, könnyen kiszámolható, hogy kb éjjel 3-ra lett vége, ami a másnap reggel 7 órás keléssel együtt elég rendesen elcseszte a napom. Ki az az idióta, aki inkább az Arsenal meccset mutatja élőben???

kutyacica 2009.04.27. 07:18:07

egyetertek! bar mostanaban a katyusok mintha direkt azert jatszananak szazgolos meccseket h rad cafoljanak :) na de azert a 7vege utan nem erheti szo a voros haz elejet sem.

ínycsiklandozó szerdai meccsre van kilátás annyi szent, apró szépséghiba h valószínűleg lemaradok róla (azért hangsúlyozom ezt folyton, mert ha sokat sírok általában a végén össze szokott jönni, ugye.)

C'mon Red Devils
süti beállítások módosítása