Pizza night, walk of fame, the birthday party that never was

2009.02.21. 17:47 | kutyacica | Szólj hozzá!

Ebben a gyors posztban a hét érdekesebb eseményeiről számolok be sietve. (Ez pedig minden idők leginformációszegényebb leadje volt.)

Hétfőn nem csináltunk a világon semmit.
Kedden sem csináltunk az égegyadta világon semmit, ami azért különösen érdekes mert volt egy telefonos interjúm scheduled - kivéve, hogy nem hívtak fel. Majd azóta sem voltak képesek kontaktusba lépni. Bosszantó, to say the least.
Szerdán este pizza estét szerveztünk, amiről eszembe jutott Sirály, helló pajtás! Sajnos amennyire be voltam előzetesen zsongva a dologtól annyira kimaradtam belőle, mert végre rászántam magam h elmenjek a Linux Users Group heti előadására (ebbe beléptem egyből és minden héten van egy előadás, hát most sikerült először elmenni) de a nagyobb gond inkább az volt h így ügyesen kivártam a pont akkor kellett így történnie kibaszott nagy felhőszakadást így úgy eláztam mire hazaértem mint az állat. Azért a pizza tök finom volt és így nézett ki:

Csütörtökön megint nem csináltunk egyáltalán semmit, illetve itt volt az Amazon es elegge szimpatikusak voltak, jelentkeztem es a 0. koros interju szerintem tok jol ment szoval most izgulok.


Végül tegnap 3 nevezetes esemény zajlott le, először is a WSF szervezésében elmentünk a Martin Luther King Jr. Memorialt megnézni (mint említettem itt született és prédikált illetve nyugszik), ami nem volt igazán különleges de azért érdekes volt.  Láttük a múzeumát, a sírhelyét, a templomját és a szülőházát, de az exposure kb exponenciálisan csökkent ebben a sorrendben, mivel a tomb egy artificiális tó (na jó medence) közepén van így annyira nem lehetett megközelíteni, a templom jelenleg zárva van major reconstruction project miatt, a szülőházába való tárlatvezetésre pedig simán nem jutottunk be. Illetve, ez csak harmadrészt igaz, ugyanis a zseniális wsf szervezés eredményeként 10 jegy volt 15 főre és hihetetlen vezetői szellemmel megáldott wsf elnökünk megoldása erre annyi volt, h akkor 5en várják meg kint. Természetesen az önző köcsögök előre türemkedtek így azok maradtak csak kint akik a) konfliktusmegoldó hajlamúak vagy b) leszarták eleve. A 'b' csoport 4 főből állt, a fantáziátokra bízom h kitartozott az 'a'-ba.
Amúgy van egy olyan a bejáratnál hogy walk of fame, ami olyan mint az az út hollywoodban ahol a csillagok vannak a kéznyomokkal, csak itt cipőnyomok vannak és polgárjogi movement arcoktól (technically persze nem az arcoktól hanem a lábaktól de mind1). Jesse Jacksonról két dolgot tudtam meg amit eddig nem, egyrészt h nagy a lába másrészt h közvetlenül MLK mellett állt amikor lelőtték (ez tök durva h a kiállításon vannak képek azokról a pillanatokról ahogy összeesik a memphisi hotel balkonján).

A második fontos dolog tegnap az volt h véget ért a Late Night with Conan O'Brian amit jól megnéztünk a tévében. Végül a harmadik pedig h szombatra virradóra Greg barátunk 21 éves lett jipijájé, elő is került a pálinka :) De üröm az örömben hogy eredetileg egész 7végére Athensbe mentünk volna bulizni csak éppen Gregnek bejött két midterm hétfőre így elhalasztottuk, sux. Egyébként vettünk neki ajándékba Brandonnel egy kibaszottul menő nyakkendőt az Expressben aminek nagyon örülni fog este amikor odaajándékozzuk neki. Amúgy este lesz még tortázás meg rocky mountain pizzába menés is, tök jó lesz majd írok róla.

Ma reggel meg ettunk franko chocolate chipes palacsintat es mindjart kezdodik a rovers-veres kopp kopp kipikopp.

Egyébként még el akartam árulni egy műhelytitkot, szóval időnként biztos feltűnik h random szövegrészletekre eltűnnek az ékezetek. Ez azért van mert általában több mindent csinálok egyszerre és például van h poszt írás közben átváltok valami olyanra ahova amerikai billentyű kell. Na és ilyenkor sokszor lusta vagyok visszaváltani egy ideig, de a proof read esetében néha ezt észreveszem és utána ha még írok hozzá akkor megint visszaváltok, például mint itt most.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr1956898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása