Happy Birthdays

2009.01.16. 00:00 | kutyacica | 1 komment

Az elmúlt napokban kevés érdekes történt: folydogál a suli, valamint tegnap este hazai meccset játszottunk a Duke-al, amit a Tv-ben tekintettünk meg minthogy már nem volt jegy - az érdekes a dologban az h közben kiderítettük hogyan kell foglalni jegyet a kosár meccsekre, szóval ha minden igaz jövő kedden megyek a Boston College elleni meccsünkre :)

Ellenben ma duplán jeles nap van, hiszen két helyi érdekeltségű születésnapot is ünneplünk.

Amerikai olvasóim ;) persze tudják, h ma született Martin Luther King Jr., akit talán senkinek nem kell bemutatni, azt viszont valószínűleg már kevesebben tudják (elméletem szerint ezt a kifejezést mindig akkor használja az író ha ő konkrétan nem tudta), hogy ő (is) Atlanta szülöttje, bizony. Hát happy birthday és nem utolsó sorban ennek hatására hétfőn újabb amerikai ünnepet tapasztalok meg első ízben, ugyanis MLK Jr. nap lesz, vagyis nem lesz egyetem.

A másik szülinapos pedig Chris from the Bs, aki ugye szintén első éves grad student, konkrétan villanyos. Ennek megfelelően tegnap és ma elkészítettük Brandonnal a tortáját és este jól felköszöntjük.

Peace out.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr94880903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.01.22. 14:51:19

Poén ez a Martin Luther Kings day, mert ilyenkor tényleg a fű se nő az usaban. Vannak előnyei annak, ha valaki amerikai munkarendben dolgozik, bár márc 15-én meg valószínűleg én fogom szívni a fogam
süti beállítások módosítása