Utolsó hét, busy busy...

2008.12.05. 03:51 | kutyacica | 4 komment

Hej peeps,

Na néhány napig megint nem fogok írni, mivel az utolsó néhány nap kib. sűrűnek igérkezik. Sajnos elég sok mindent toltam magam előtt a félévben de mostmár nincs hova, szóval its going down. Jövő keddig be kell fejezni a network security projectet (ami most áll vagy 10%on..), megírni a Destructive Research term papert, felkészülni a keddi vizsgára, illetve holnap CTF. Na majd szépen sorban írok ezekről a dolgokról is. talán :)

Addig is, ma tök jó kis napom volt. 1részt leadtuk a Ubicomp papert - ami egész kis pofás lett büszke vagyok magunkra - valamint véget ért a DR semester az utolsó előadásokkal (én kedden tartottam az enyémet). Ennek örömére pedig advisorom Prof. Traynor meghívott minket (a saját studentjeit amiből van 5 ebből 2 phd) magához egy vacsora erejéig. Baromi jól éreztem magam, tök jó volt személyesen is jobban megismerni a többieket, fincsi volt a menü, majdnem guitar heroztunk (nem működött vot pfff..) és persze megismertük kedvesét Sheilát aki igazán jó fej és ráadásul messzecsuszecci (már mondtam fenntartom a jogot h ezen a blogon meg se próbáljam kibetűzni :)

Annyival jellemezném, h miután kibeszéltük a football szezont és megvitattuk a választást  rátértünk arra h akkor Prof. Traynor meg akarja alakítani itt ugye az ő új laborját és h milyen jó lesz a közös munka a jövőben, na egy kicsit scary volt ez az egész. Ott volt még Prof. Giffin is akinek a Software Security tárgyát hallgatom majd jövőre.. már most parázok tőle de egyben várom is, ebből is rengeteget fogok tanulni, annyi szent. Fél éve még iszonyat távolinak tűnt ez az egész, most meg egy szempillantás múlva laborokat alapítunk itt lol... a végtelenbe és tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr63805221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.12.06. 10:56:49

koszi a biztatast... basszus ha idore elkeszulok mindennel az maga lesz a csoda. jajj legyen mar kedd delutan!!!!!

Laca 2008.12.07. 00:38:18

1. Massachusetts

2. Kellemes karacsonyt es boldog uj evet.

3. Add at udvozletunket tobbi csaladtagodnak is amikor mesz haza.

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.12.07. 06:36:23

Kivancsi voltam mikor fogod Laca beirni :))))) Iparkodom megjegyezni tudom mekkora kultubunkosag :|

Nektek is Boldog Unnepeket!! Remelem tavasszal sikerul osszehozni egy latogatast.
süti beállítások módosítása