Never a better reason to write a new post...

2008.11.17. 21:21 | kutyacica | 4 komment

Címkék: usa gt riddimcolony

Elnézést kérek minden kedves olvasómtól, sajnos megint el voltam nagyon havazva, de leginkább azért nem írtam, mert részben a kedvezőtlen sport eredmények, részben a fő iskolai projektemmel kapcsolatos hatalmas szívások és semminemösszejövések miatt eléggé rossz napokat futottam és kedvem se volt.

Na kérem amíg én idekint henyélek, egyesek kőkeményen dolgoznak! És íme mindjárt a bizonyíték, a szombaton 3 éves legjobb magyar dancehall-reggae formáció, a Riddim Colony első hivatalos videóklipje, amit most kirakok ide aztán remélem a bátyám nem mondja rá hogy infrindzsment :)

I&I imádom kibaszott jók na!!

Velem mi van? A klasszikust idézve semmi, tanulok mint az állat, nagyon sűrű a félév vége, holnap is vizsgázom. Vagy zéhá vagy mi ez, bár nem a finals weeken van de gyakorlatilag ez a vizsga. (Akkor h kérik számon a maradék 2 hét anyagát? A válasz igen.) Szerencsére most már jobb a kedvem, elég frankó lett a Network Security midtermem, illetve végre sikerült összehozni működőre a destructive researchhöz írt app-ot. inyourface, valgrind!

Illetve hoppá valami mégis van! Nem is kis hír ám. Kérlek szépen kiderült, h mégsem teljesen halott az éjszakai élet itt Atlantában. Konkrétan halál véletlenül csütörtök este megtudtam, h aznap nem más lép fel a helyi szórakozóhelyen (a neve Opera, vicces volt amikor a szomszéd srác először kérdezte nincs e kedvem velük menni Operába..) mint David Guetta. Igen, az a David Guetta. Na ezt természetesen nem lehetett kihagyni ennek megfelelően el is mentem és kurva nagy buli volt yes! Vissza is jött az életkedvem tőle.

Mondjuk a kártyámat letiltotta a bank az este végére mert szerintük ánjúzsuál aktivitit mutatott. Hülyék, látszik nem ismernek :)

Pár dolgot meg is állapítottam a bulihely kapcsán, rövid felsorolás:

1. Csak piszoár van a férfi vécében. Na ez miért furcsa, ugyebár.

2. Van ATM a helyen belül sőt lehet kártyával fizetni a pultban, bár csak ha legalább x-ért rendelsz, mondjuk x az 4 sör ára.

3. Ellentétben azzal amit az ember gondolt volna, nincs nagy különbség a pia árakban egy hajógyárihoz képest.

4. Ami szembetűnő volt az az, hogy nem dobálják el a földön szanaszét a poharakat, így a táncparkett az este végén sem csatatér. Ez kifejezetten bejött.

5. Minden lány kínai és minden drabál állat feketénél van egy mégnagyobb darab drabál állat fekete.

Amúgy ez a hely mint kiderült tényleg egy aranybánya, múlt hónapban volt Sasha, decemberben lesz Satoshii Tomie. Bár ezekből kimaradok(tam), már előre tetszik a tavasz.

Ja és ha még nem mondtam volna, egészen véletlenül az egyik kidobó magyar és ismerem, uh a fellépős estéken is fel tud írni mint kiderült a vendéglistára. Wtf lolz VIPs everywhere, bitch! :)

De persze nélkületek azért sokkal szarabb volt, szóval alig várom h menjek haza és nyomjunk egy rendes bulit már!

Mostmár próbálok újra rendszeresebben írni, becsszó írok a tárgyaimról is végre.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr42774455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prank 2008.11.18. 00:03:05

1. angliában nem, és ott külön ember van, aki nyomja a kezedbe a szappant, megnyitja a csapot, és adja a kéztörlőt.

2., 3., 4., 5. angliában dettó.

ugye eddy?

ja és gratulálok, én is flasheltem, mikor az alexandrában megláttam a riddim colony cd-t.

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.11.18. 00:43:08

na ilyen wc ember az jo nagy fless lenne tenyleg :) hmm utana is kell nezzek hol talalok ilyet mert tenyleg filmekben ez megy uh biztos van itt is valahol! na meg is van mivel kotom le magam tanulas helyett...

boro 2008.11.18. 19:44:58

hú, ez a klip meg a zene nagyon ott van. melyikőjük a tesód?

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.11.18. 20:29:57

szia boro :)

az enekes felmeztelen borostas hosszu raszta haju... najo feladom mind ugyanolyan :) szoval o a tesom:

www.myspace.com/Gregorygras
süti beállítások módosítása