Bemutatkozik a Szomszédság

2008.08.18. 17:39 | kutyacica | 1 komment

Címkék: usa nyár 1127

Héj Everibádi!

Na, hát megkezdődött ma a suli, 4-től lesz az első valódi órám, de egyenlőre még mindig csak a káosz van jelentkezés kapcsán, szóval ez egy nagy szopás mint kiderült...na mindenesetre csak jelezni akartam, hogy a campusról meg a suliról majd akkor szeretnék részletesebben lelkendezve írni, ha végre sikerül felvenni a kibaszott tárgyaimat.


Addig is, itt az ideje hogy bemutassam drága lakótársaimat.

Múlt hét csütörtök este fogtuk magunkat, és elballagtunk egy Atlanta Braves meccsre. Jeah baby! Aki nem tudná (ok, ki a fene tudná, halál béna futottak még a csapatuk kb, én se hallottam róla sose pedig elméleti sportban elég jó vagyok ugye :), ez itt ahelyi baseball csapat. Szóval íme egy kép a kis társaságról, megjegyzem én tényleg ott voltam, nem Photoshoppal kerültem a képre, bármennyire is úgy tűnik:

Szóval ezek volnánk mi, illetve egy része. A meccsről annyit, hogy tényleg inkább egy népünnepélyre hasonlít, mint sport mérkőzésre. Az emberek simán leszarják, hogy mondjuk a 2. inning-re  (baseball-ban nem negyedek, hanem inningek vannak, pontosan 9, ez alatt mindkét csapat egyszer üt és egyszer védekezik, a cél ugye hogy minél több hazafutásod legyen, mielőtt 3 játékost kiejtenek, ekkor a másik félen a sor h üssön) érnek oda, illetve, mivel vesztésre állt a csapat, a 9. inningre gyakorlatilag annyira leürült a stadion hogy már csak Cubs (a chicagoi csapat, velük játszottunk) szurkolók voltak.
 

A népünnepély feelinget tovább növeli,hogy minden áldott pillanatban, ha áll a játék (márpedig baseballban sokat áll) benyomnak valami kis zenét, az óriáskivetítőn persze folyamatosan reklámok mennek és minden kiállásnál jött egy szörnyen idegesítő muksó, kb. ilyen Till Attila szinten aki valami hülye játékot játszott mindig egy random emberrel a közönségből. De ilyen szintűeket, hogy "tippelje meg, mennyibe kerül az Új M&Ms, 54cent vagy kevesebb? Igen eltalálta kevesebb tiéd a csucsu cd na húzz anyádba a képernyőről". Kedvencem az volt, amikor kiválasztottak 3 nézőt és mindegyik választott egy szerszámot, mint pl. ütvefúró vagy kalapács, majd ezek után a kivetítőn leadtak egy animált versenyt amiben ezek a hülye szerszámfigurák versenyeztek h kifutja először körbe a stadiont. A legjobb, h mint elmondta Andrew ez egy alap szám a baseballban, minden áldott meccsen van ilyen csak minden stadionban más, pl a Yankees-nél NY-i taxikkal mennek. Szánalom :)

Amúgy szurkolás nem annyira megy, inkább koordináltan, szóval amikor megszólal hogy tádádádádádá charge akkor mindenki mondja hágy csárdzs de amúgy nulla. Viszont békében ülnek egymás mellett az ellenfél szurkolók legalább. Ja még annyit, hogy a sör nagyon drága, 6 dollár 30 volt, ami azért is durva mert a jegy meg 6 dollár. Lol.

Amúgy a meccs elég jó volt, vogy egy rakat hazafutás, asszem 11-7re szoptunk a végén.

Na ennyit a braves-ről, lássuk amiről a poszt szól, vagyis az itt lakókat.

Név: Brandon Sfarzo
Jött: Ithaca, NY-ból
Tanul: Aerospace engineer, szabadfordításban ez annyit tesz űrhajós
Különleges képességek: Nagyon jól főz és sokat! Mindig ő csinálja a reggelit és a vacsorát. Valamint lézerlátás, rocket jump és a család speciális titkos ice tea receptje
Gyengeségek: Nem látta a Harcosok Klubját és még vagy egy tucat alapfilmet.
Fő ellensége: Nyitva hagyott ajtók, felkapcsolva hagyott lámpák, mosatlan edények...

Misc: Ő a #1 szobatársam, utánam az első érkező, a szülei nélkül sehol nem lennénk berendezéssel. Valamint tangó táncol és biblia szakkörre jár (Luisával együtt)

 

 

Név: Gregory Koo
Jött: a szomszédból, helyi
Tanul: villany
Különleges képességek:
3 év alatt végezte a gimit
Gyengeségek: dohányzik, bár szerintünk ez ilyen felnövési dolog nála; valamint még nincs 21 ezért nekünk kell venni majd a piát
Fő ellensége: wifi hálózatok, legalábbis azonnal nekiállt feltörni őket amint megérkezett. Ami persze nem szép dolog ezt meg is mondtam rögtön miután lepacsiztunk és jót röhögtünk a gagyi wepes wifiken

Misc: még keveset tudok róla, de amúgy nagyon laza srác, sokat lóg a lokál haverjaival, nem csoda ő undergrad és ez itt a 4. éve. Ja és van egy tűzpiros Celicája cool :)

Név: Andrew Maxwell
Jött: NY
Tanul: űrhajós
Különleges Képességek: levetette magáról az amcsikra jellemző PC valamint ál-jólneveltség béklyóit, lazasági faktor 1000, tele van a hűtőjük piával. Valamint: thats what she said! Bizony, az élő bizonyíték arra hogy nem csak én próbálkozok ezzel a dumával.

Misc: Ő a "go-to-guy" közvetlen szomszédainknál, a B-knél. Van egy mazda sportkocsija, továbbá meg van róla győződve h Kuba lesz az 52. állam.

 

Név: Chris Valente
Jött: Chicago, IL
Tanul: villany
Különleges képességek: film ismeret! Kubrick, Orson Welles stb.
Gyengeségek: meg nem erősített pletykák szerint (amiket mi indítottunk) gyengéd szálak szövődnek közte és Sarah között
 

Misc: tanul japánul, volt spanyolországban

 

 

 

 

 

 

Név: Luisa Farfax
Jött: Washington DC
Tanul: ürhajós
Különleges Képességek: Tagja egy sorority-nek aminek a fenének se hajlandó elárulni a titkait, valamint különleges érzéke van a comeback-ekhez, ezen kívül base jumpingol meg búvárkodik meg minden fene
Gyengeségek: véleménye szerint az akadályfutás a legjobb és legnehezebb sport a világon
Fő ellensége: a jelek szerint én, legalábbis a Facebook profil képe a baseball meccsről fentebb is található kép, egy kis módosítással... (igen, valaki lemaradt róla..)

 

 

 

 

 

 

Nos, ez lenne a kis csapat, legalábbis a nagyobbik fele. A B-ben lakik még Sarah, a német lány aki szintén űrhajós, valamint nálunk Dimpel, az indiai lány aki meg az egyetemen dolgozik és orvosira készül. Róluk nem is nagyon tudok többet mondani, valamint képen sincs. Amúgy Sarah a csíkos fölsős a stadionos képen. Aki még ott látszik az Gundulla, a barátnője aki szintén német és itt lakik a közelben, valamint ott van még John, róla majd még lehet írok ő is elég jó arc,szintén német. Ő a leglazább beszólogatás terén, látszik hogy európai, nála azért már repkednek a non-pc szövegek. És persze mindenkinél több sört iszik.

Hát, ezek vagyunk nagyjából mi, a 1127. A 7végén mint kiderült kirándulni megyünk, ugyanis az ösztöndíjat is adó szervezet helyi office-ja vagy mi szervez a rajtuk kereszüt jövő ösztöndíjasoknak és cserediákoknak egy hétvégi trippet Savannah-ba. Ha visszatértem mesélek, illetve beszámolok a tárgyaimról is.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr11621698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ztr · http://myspace.com/ztrmusic 2008.08.24. 09:02:11

"Thats what she said"... haha. Az igazán menők már reverse euphemism-eket tolnak ;)
xkcd.com/168/
süti beállítások módosítása