pimpin pimpin

2009.05.07. 22:58 | kutyacica | 5 komment

ooooh, life. ulok a verandamon a verofenyben, iszom a soromet. benn vagyunk a dontoben, targyak letudva, allas megkapva. kozben megy a radio1 a fulemben. jolerzos villamposzt. word to your mother.

Brandon epp a mamajat viszi ki a repterre - 5 napos latogatasa tanulsaga, hogy tiszta Eddie Falco. Illetve elesek a foci meglatasai - velem tekintette meg a barca-cselszkit, majd.. na de nem faradok, pofatlanul bemasolom 1az1ben az nstre irt kommentem inkabb:

Tegnap ugy alakult, hogy szobatarsam anyukajaval neztem a meccset. NY-iakrol van szo, eletben nem lattak meg focimeccset eloben. Na a meccs utan vacsoranal kerdezi a srac az Anyukajat, h na milyen volt a meccs. Erre az anyuja ennyit mondott: "Fura jatek ez a foci. 22 ficko kuzd egy csomo ideig, aztan a biro eldonti ki nyerjen."

Itt szakadjak meg, ezt mondta, pedig Linekerrol eleteben nem hallott. Majdnem leestem a szekrol olyan jot rohogtem :)


Ma korabban mar voltam papirt tologatni a munka vallalashoz, a nap johire h a nonresident alienek, mint amilyen ET, Alf es jomagam, exemptek a Social Security meg a Medicare alol (ez szabadforditasban a TB, majd Apa kiigazit hogy nem is : ), ez azt jelenti, hogy havonta 7,5%al tobb marad a zsebemben. Mondtam, hogy ez azt jelenti hogy a cakkumpakk ado nagyjabol 15%? Marmint a szuperbruttobol osszesen, munkaadoi jarulek meg ilyeneket felejtsed el. I heart this country :)

Ja igen, ma voltunk hazakat nezni. Nem akarok semmit eljinxelni, meg azt mondja Mrs. Soprano h magasabbak az arak mint amire szamitottak, szoval ha nem tudnak jo dealben megallapodni, akkor lehet nem lesz a dologbol semmi.. de annyit mondok, ha barmelyik bejonne a mai3bol, akkor igen popec kis kecoban laknek augusztustol az biztos. Valami olyasmiben, amibe 30 eves koromra akartam eljutni :D

Peace.

ps.: to give credit where its due, megszerelte a honlapjat a Wachovia! Sot, ez igazabol mar hetekkel ezelott tortent, csak sose fert be semmi posztba. Elmondanam, h jo arc vagyok am, nem csak panaszkodni megyek be, uh ahogy kell bementem es megkoszontem h megcsinaltak amit kertem, akkor is ha tudom h nyilvan nem csak az en kedvemert. Na nezett is a no h ilyet se minden nap lat :) De hat, ez vagyok en. (ja, egy ontomjenezo gyoker, gondolja most a Kedves Olvaso). Na temaztam!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr1001109041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.05.09. 17:33:34

Áh, jó végre újra a happy postokat olvasni! Gratula, hogy összejött minden, már csak a BL címvédés van hátra, de persze ne akarjunk telhetetlenek lenni

Sorrel 2009.05.10. 21:24:11

Barca nyer, TB meg én vagyok. Mikor látjuk Önt Gyök?

kutyacica 2009.05.11. 20:03:47

@Sorrel: nyer a Barca max. bajnoksagot meg spanyol kupat, de nem BL-t! :)

A nyaron szinte biztosan nem tudok hazamenni, mert egeszen a suli kezdeteig fogok dolgozni. Az oszi felevben valamikor haza akarok latogatni, de meg nem tudom h mikor fog beleferni.

Sorrel 2009.05.28. 07:37:38

@kutyacica: Na, ki a király? Most aztán nagy a Barca arca, mint a Tiéd.. :-) Inkább gyere haza nyáron, ha tudol, nem vagy te egyetemi vezető, hogy folyton külföldön legyél, és azt munkának állítsd be.. :-)

kutyacica 2009.05.29. 04:25:21

@Sorrel: orulok h igy visszakerested ezt a posztot, esetleg belekommentelhetsz a legelso posztba amit a blogra irtam, abban is volt szo MU-Barcarol.

Sajnos nem tudok hazamenni nyaron, mert en tenyleg dolgozom, nem Las Vegasba jarok amerikai munkaut cimen.
süti beállítások módosítása