B E L I E V E

2009.05.05. 07:33 | kutyacica | 3 komment

Címkék: job manutd

Tanulságként(hint!), melegitésnek és mert tegnap adta a tévé az utolsó epizódot! (tv bekapcs, komcsy 2mp utan rávágja h ez az utolsó epizód, majd Brandon és Anyukája 40 percen át mondogatja h neem nem az utolsó - aztán amikor elkezdődik a diner jelenet belátják h nem kellett volna velem kezdeni Sopranos ügyben : )

GLORY MAN UTD!!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr461103564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorrel 2009.05.31. 22:45:35

Jó ez a Journey-szám, de Neked, mint zeneértőnek elmondhatom, hogy azért igazi, finom zenét első két (három) lemezükön játszottak. Ilyen mega-slágereik kovácsa a Perry nevű énekesük, meg Cain nevű billentyűs-szerzőjük volt, ezekből élnek ma is. Láttam nemrég 2001-es videójukat, azon a zenészek többsége már ötvenes fickó, de olyan energiával és virtuozitással nyomták, mint valami pályakezdő banda (gitáros fazonjuk 15 évesen már Santana második szólógitárosa volt, a netes kommentek szerint akkor úgy nézett ki, mint valami bárány.. )

kutyacica 2009.06.01. 03:04:17

@Sorrel: "gitáros fazonjuk 15 évesen már Santana második szólógitárosa volt, " ez kemeny nagyon!

az erdeklodesem felkeltetted, en kb ezt az egyetlen szamukat ismerem.. hol lehet ilyen albumokat fellelni?

egyebkent le vagyok nyugozve, megtisztelo figyelmed a blogom irant, kulon szorakoztato h szerintem senki nem vagja ki van a nicked mogott :)

jovo penteki alkohol tilalom tuntetes, reszveteled varhato?

Sorrel 2009.06.06. 09:07:31

@kutyacica: pedig a nickemet is egy wishbone ash számból merítettem, hogy rám ismerjenek (www.amazon.co.uk/Sorrel/dp/B001KUJ8WK) .. :-) nagyon szép nóta, a zenekar minden erényével: megkapó dallam, remek iker-gitár hangzás..
ízelitőül hallgasd meg ezt a számot (www.youtube.com/watch?v=KZ-mHqw7XfE&feature=related) a journey-től, első album, itt még tanársegédként kitűnő hard rock-jazz keveréket játszottak, docensként már aréna-rockot, 1990-től, professzori kinevezésük óta meg abból a tananyagból élnek, amihez az alapokat hallgatóként és tanársegédként technikailag elsajátítottak, docensként kidolgoztak. Csomó egyetemen ma is fellépnek vendégelőadóként.. :-)
Ez meg itt Neal Schon a wikin, hogy legyen nekem is, aki igazat adjon.. en.wikipedia.org/wiki/Neal_Schon
Tegnapi tüntetésen sajnos nem voltam, viszont a közlekkari habárban, majd a martosban személyesen is ellenőriztem, hogy tényleg adottak-e a feltételek a hallgatók kulturált szórakozásához. 10 előtt távoztam, biztos, ami biztos, nehogy én legyek az oka, hogy már nem szolgálnak ki senkit, ezeknél a politikusoknál soha nem lehet tudni.. :-)
süti beállítások módosítása