"a tavasz slágere"

2010.02.19. 01:34 | kutyacica | 7 komment

Címkék: springbreak

see what I did there?? I had to, mert klasszikust csak pontosan szabad. Ja csak annyit akartam, hogy ez megy mar otthon? Legnagyobb partizene szvsz, a HamvaiARedColtbanMix - Theworldismine - FLG let me think about it - Blame it on me - Sexy Bitch vonal melto folytatasa. Eleve, ha egy szam ugy kezdodik, hogy wake up in the morning feeling like p diddy, az mar csak jo lehet.
 

Ja, a csaj arrol "hirhedt" hogy tavaly beszokott Prince mantionjebe, h megprobalja ravenni az enekest a lemeze produceralasara. A tortenet nem jott ossze, amit mostmar valszeg inkabb Prince sajnal, mivel Billboard 1-ig jutott Ke$ha. Nalam N'Orleans ota van kepben (bazz nem irtam meg meg a posztot!! Jo hat kepek nelkul nehez Dominik goddamit) ez a szam, hallottam elobb is de ott lesz party kedvenc, mostanra a kozeledo Spring Break hivatalos soundtrackjeve avanzsaltam. Fuhuhuhuhu tenyleg Spring Break... na ez igen jonak igerkezik! Majd idovel irok rola I guess. Rock on.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr191772191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenderes T · http://myspace.com/ztrmusic 2010.02.19. 21:24:21

itt mar megy a radioban egy ideje sajnos :)
amugy engem teljesen uffie-ra emlekeztet, aki viszont rokkol:
www.youtube.com/watch?v=E1v2PtoxwNo
www.youtube.com/watch?v=B2TGwvhcNyI
www.youtube.com/watch?v=yvXya_fYEUE

2006, haver!

kutyacica 2010.02.19. 22:33:54

@Kenderes T: loLZ. Az attitude tenyleg stimmel, de bazz ezek az alapok borzalmasak :)

Kereskényi Balázs 2010.02.19. 22:57:23

a bbc radio 1-ról ismerem, azt hallgatom, mióta a cégnél le van tiltva a petőfi.

kutyacica 2010.02.20. 04:20:31

@kereskenyi: na ez erdekes! miert van letiltva a petofi?

Kereskényi Balázs 2010.02.24. 23:29:38

@kutyacica: Mert olyan bérelt vonalat, ami megbízható is, csak kisebb sávszéleken kínálnak a 7. kerületben. Legalábbis ezt mondta a rendszergazda. Ha meg rádiót hallgatok bent, azzal foglalom a sávszélt az elől, aki otthonról VPN-ezne (aki mondjuk fordított esetben én is lehetnék).

Persze nem túl jó megoldás az, hogy figyelik melyik rádió (vagy bármilyen más oldal) csinál nagy forgalmat, és azt letiltják hiszen az emberek úgyis találnak másikat, lásd megintcsak én.

Olyat meg nem lehet, hogy mindent ami "felesleges" (Youtube, Facebook stb.) letiltanak, mert azokra azért szakmai szempontból is szükségünk van.

De hamarosan költözünk, és ott állítólag lesz sávszél, és akkor minden lesz.

kutyacica 2010.02.25. 06:49:35

@kereskenyi: kosz a valaszt, mindig erdekes bepillantani a gephaz ala. btw, ma megkezdtem a fozos projekt fejleszteset, a kovetkezo hetekben expectalhatsz uj customer survey-t vagy mit, mondjuk most masodik korben ilyen focus csoport vagy one-on-one szeru valamit akarunk csinalni, ahogy pontosodik a specifikacio.
süti beállítások módosítása