who dat? - NO trip vol1.

2010.01.18. 17:51 | kutyacica | 2 komment

Na szoval az van, hogy hosszu 7vegenk van (MLK jr nap hetfo), aminek oromere Dominikek kitalaltak, hogy mi lenne ha elmennenk New Orleansba, igy alakult, hogy bepattantunk a kocsiba es 7 oraval kesobb mar a Big Easy-ben szivtuk a levegot. Az egesz trip iszonyat kiraly volt, ez a varos nagyon allat, ha Jantol begyujtottem a kepeket irok majd egy hosszabbat es remelhetoleg elvezhetot is az egeszrol. Addig is gondoltam hogy egy reszt gyorsan kiveszek belole, nehogy overshadow-za a full beszamolot: igen, footballrol lesz szo :) Ugy esett ugyanis, hogy a New Orleans Saints eppen NFL playoff meccset jatszott a varosban szombaton. Mennyire nagy szam ez most ott? Eleg annyit, hogy ez eddig tortenetuk legsikeresebb szezonja, teljes szuperbowl lazban eg az egesz varos, minden signature songok keresztapaja, a When The Saints Go Marching In, minden utcasarkon ugy (is) szol a rezesbandaktol, hogy When The Saints Win The Superbowl.(fun fact: errol a szamrol lett elnevezve a Saints, valamint fun fact2, hogy egesz veletlenul All Saints day-en alapitottak a csapatot :) Oszinten mondon, en Saints szkeptikusan erkeztem a varosba (ennek fo oka az volt, hogy a Falconsal egy divizioreszben vannak - lasd meg az alabbi szamban az igen unfortunate Monday night Falcons getting A-town stomped sort, de efelett conveniently atsiklunk), de a Crescent City abszolut magaval ragadott.Az esti partihangulatot pedig iszonyatosan feldobta hogy nagyjabol cipora vertek az Arizona Cardinalst. Na, akkor ennyit akartam kb a focirol, nem rantelek rola tovabb, mert tudom hogy titeket ez nem annyira erdekel. Csak hogy folytassuk a local rap zene belinkelgetest, itt alljon most a Saints idei feel good rally up videoja. Errol az egesz Who Dat? chantrol lehet olvasni itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr471682558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2010.01.20. 01:41:53

Teljesen off topic és ne kérdezd hogyan, de Diddy önéletrajzot olvasgattam wikipedian és a következő mondatnál leragadtam, ajánlom figyelmedbe:
"In addition to his clothing line, Combs owns an upscale restaurant chain called Justin's, named after his son. The current restaurant is in Atlanta; the original New York location closed in September 2007.[41] He is the designer of the green Dallas Mavericks alternate jersey.[42]"

Valamikor lecsekkolhatnátok, ok?

kutyacica 2010.01.20. 15:49:40

@viti2: koszi a tippet... biztos jo lehet a kaja (meg draga), de elegge a vilag vegen van, szoval nem tudom eljutok-e valamikor.. de ha igen, mindenkepp beszamolok majd rold :)
süti beállítások módosítása