Hate Week!

2009.11.22. 18:28 | kutyacica | 1 komment

Vegre, vegre, itt a Georgia Tech MU-poolja, a Clean, Old Fashioned Hate becenevvel illetett meccs, u[sic!]ga @ GT, jovo het szombat 8pm at Bobby Dodd Stadium on Historic Grants Field. A hagyomany szerint a meccset felvezeto het a Hate Week, aminek a lenyege hogy a meccsre valo hangolodas kepp a muttlicker bagazst strikazza mindenki.

 A hangulat teremtes kedveert en ugy gondoltam, megragadom ezt az alkalmat, igy a het minden napjan kozolni fogok egy remek u[sic!]ga viccet, valamint minden napra jut egy-egy erdekesseg majd a GT historias konyvebol - egy hagyomany, egy fun fact.
Kezdjuk is el, es mivel egy kep tobbet mond szaz szonal, az elso vicc helyen alljon itt ez a remekbe szabott kep:
Na jo, azert egy vicc is belefer, ime my szemelyes favourite, orok klasszikus:
Q: What does a UGAy grad call a Tech grad?
A: Boss.

Es akkor egy fun fact a Georgia Techrol: a Bobby Dodd Stadium at Historic Grant Field, football palyank 1913-as epitesevel az amerikai Divison I A college football (=nb1) legregibb palyaja.


Es hogy hagyomanyokrol is szo essek, ma megismerkedunk a Georgia Tech legismertebb szemelyisegevel, George P. Burdell-el. Wikipedia, take it away!

George P. Burdell is a fictitious student officially enrolled at Georgia Tech in 1927 as a practical joke. Since then, he has received several degrees, served in the military, gotten married, served on Mad magazine's Board of Directors, among other accomplishments. Burdell at one point even led the online poll for Time's 2001 Person of the Year award.He has evolved into an important and notorious campus tradition; all Georgia Tech students learn about him at orientation.[2]


 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr441544367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edward_sch · http://www.himmel.hu 2009.11.22. 22:52:33

Burdellről már olvastam, és kurva jó történet :) amúgy hajrá! :)
süti beállítások módosítása