Flyover

2009.11.08. 16:34 | kutyacica | 4 komment

Címkék: yellowjackets

Wake Forest @ Tech, pregame. 11. ugye Veterans Day, ilyentajt az USAban mindennek es mindenhol a hadsereg respectalasa a temaja - ami nagyon helyes, persze. Ennek apropojan ezzel a kis meglepetessel tunningoltak minket pregame - as patriotic as it gets!
 

A meccs - egyik - sztarja amugy vegkepp azutan lett az egyik pilota, hogy a bemutatasukkor (felidoben bejottek a palyara) GT baseball sapkaban jelent meg, valamint az overalljat lehuzva kivillantotta a Beat The Dawgs (nyilvan ez giga rivalisunkra, a u[sic!]ga-re vonatkozik) polojat and the crowd went crazy. Ezek utan meg tobbszor mutattak a kivetiton ahogy lelkesen enekelte az indulokat, kiraly egy arc volt.

ps. kb 3 szivrohamot kaptam ezen a meccsen, de vegul hosszabbitasban elhoztuk, meg 1 W es irany Tampa Bay! Raadasul eleg jol estek a dominok isa heten, legalabb a 7-8. helyre fogunk kerulni most. Azok kedveert akiknek mond valamit: a Coach 4 and 1-nal OT-ban miutan a WF Field Goalt szerzett behuzta hogy rugas helyett ramentunk - be is jott es a kovetkezo playen Nesbitt bevitte TD-ra. Pff :)

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr931509363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edward_sch · http://www.himmel.hu 2009.11.08. 18:38:30

asszem valami ilyesmire való az "awesome" szó :)

amúgy nem tudtam nem észrevenni, hogy milyen gyönyörű napsütés van odaát, rohaggyatokmeg. :)

kutyacica 2009.11.09. 06:58:03

@edward_sch: ja igen, bocs, itt egy ideig ugyan esos ido volt, de kb mult het hetfo ota olyan nyari ido van hogy mar nekem kinos :)

kutyacica 2009.11.12. 02:08:50

@viti2: olvastam igen; tulajdonkeppen nem nagyon uj hir mondjuk, most a vademeles tortent meg, ahogy a cikkben is irjak ez majd egy eve volt. en anno a threat levelen olvastam rola, pont azt a cikket amit linkeltek is benne.
de koszi mindenesetre! :)
süti beállítások módosítása