Saturday Night Lights

2009.10.06. 23:16 | kutyacica | 4 komment

A mult hetvegen es a kovetkezon zsinorban egymas utan idegenben, szombat este jatszik a csapat, a ketto kozott meg szembejottek velem tegnap az utcan amikor mentem vacsoraert a Moe's-ba. Errol csak annyit tudok elmondani, hogy ezek eloben meg sokkal nagyobbak :))

Ja, a szombati meccset ahogy kellett megnyertuk, elso idei gyozelem az SEC (csapatunk korabbi, es a u[sic!]ga jelenlegi konferenciaja) ellen - a QB career high mennyisegut passzolt, ami a run-heavy triple option offense-unktol bizony komoly teljesitmeny (Bay-Bay, a wide receiver jelenleg 10. passing yardsban orszagosan).

Amiert irni akartam az pedig az volt, hogy az esti idozitesnek koszonhetoen ugy dontottunk, ideje elmenni egy hamisitatlan amerikai sport barba, igy a Taco Mac-ben kotottunk ki.
A Taco Mac leginkabb a deli allamokban jelenlevo sport bar lanc, a wings nem kulonosen jo (na jo, azert jo volt, de nem egy J.R. Crickets - a bennfenteseknek :), viszonyt ami jo benne - annyi fele sor van, hogy eszembe jutott Belgium. De tenyleg, nem viccelek, legelabb 200 fele sor van az etlapon, tobbek kozott egy nemet sor $28/uveg.

En a nagy izgalomban nem nagyon tudtam arra koncentralni, hogy na most mit probaljak ki, foleg mert Brandonek apple pie sutesi balfaszkodasa miatt jol el is kestunk - az elso TD-unkat meg a radion at szurkoltuk be - ezert en vegig gondolkodas nelkul kedvenc uj soromet, Dogfish Head 90 Minutes-et rendeltem, de a tobbiek mindenfele abszurd soroket is ittak, tobbek kozott belga csokis sort (???? ez volt az elso reakciom - Things I didn't know in English kategoriaban, erre lehet tajekozodni arrol, mi a tokom az a chocolate stout).

A meccs jol ment, vegig dominaltunk. A kozonseg persze szinte kizarolag GT szurkolokbol allt, jellemzoen a 3. negyed utani szunetben elenekeltuk a szamot, amit ilyenkor szokas. A mellettunk levo booth-bol egy csaj vette a batorsagot h kozolje "You don't need to have an orgasm everytime you score you know" ... hat termeszetesen europaian kulturalt ertelemben kiosztottuk. Ettol fuggetlen zokkeno mentesen letudtuk a meccset es a soroket is. Jovo heten altalam legjobban utalt ACC rivalisunk, a (mar a blogon is korabban emlitett modon Young Jeezy altal is megenekelt) FL State kovetkezik - mi pedig szepen visszamegyunk a Taco Macbe, ezuttal remelhetoleg idoben erkezunk es lesz idom kiepreszni mindenfele josagot az itallaprol. Tan a vegen meg top10 is lesz belole.

peace y'all
 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr91433027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2009.10.07. 15:43:05

Nem is vagytok igazi szurkolók...Miért nem kíséritek el a csapatot az idegenben játszott meccsekre?

kutyacica 2009.10.07. 17:16:55

@viti2: en le akartam menni Tallahasse-be meg a MS meccsre is, de nem talaltam senkit aki szintem akart volna menni. Mert ugye az vilagos, hogy ezek itt eleg nagy tavolsagok am, kocsi nelkul meg nem megy. A M State meccsre majdnem ugy volt h elmegyunk, de aztan David lemondta. A Miami repulojegy pedig nem fert bele. Radzikot is megkerdeztem ev elejen nem akar-e menni megint idegenbeli meccsre, de o a Miami meccsre ment el csak. De ha tudsz valakit aki megy Tallahasse-be, let me know!

Igen, tudom, miert nincs kocsim, sokkal jobb lenne itt minden. Hat, most ez van, ezt kell szeretni.

viti2 2009.10.07. 22:19:39

No para, jövő nyáron veszünk egyet ;-)
süti beállítások módosítása