random flashforward

2009.09.28. 01:33 | kutyacica | 2 komment

Címkék: sorozat

Van ugye ez az uj "the new Lost" sorozat, amirol ingerem tamadt megjegyezni 3 dolgot.

Eddig csak a pilotot lattam, ami alapjan szoget utott a fulembe valami. Kozponti kerdeskent vezettek fel latszolag, hogy ez most amit lattak a tuti future, vagy meg tudjak-e valtoztatni vajon a szereplok. Na most a problema az, hogy abszolut lehetetlen hogy a tortentek tudataban mindenki ezt csinalja majd amit, egy ilyen utan az adott nap adott pillanataban az emberek nagy resze epp "aprilis 29 bulit" tartana vagy mittomen. De legalabbis nem az irodajaban pialva varna h lelojek a random bohocfeju kommandosok. Szoval azon gondolkoztam, a show keszitoi mikor fogjak ezt acknowlede-olni es a szereplok szajaba adni.

Amugy az sem tetszett, hogy a social mediak mint hirforras egyaltalan nem jelentek meg a happening utan. Ez a "tomeg a kirakat ele sereglik tevet nezni" helyett ma inkabb a mobiljarol twitterezne mindenki, nem?

Ja es benne volt Seth McFarlane, az viszont poen volt :)

Ma jon a Dexter es a Californication premierje, ket sorozat amit abszolut neznek, ha lenne hulu-n / lenne showtime-unk, igy marad h majd valamikor a jovoben bedaralom oket (= Viti, ugye meglesz a gepeden?).

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr81411976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2009.09.28. 02:51:30

Jaja, dolgozom rajta. Amúgy Californicationból van már e01 és e02, Dexterből meg egy s04e01 preair változat. Az első hozza az elvártat, de a Dexter nem indult valami túl izgalmasan...

kutyacica 2009.09.28. 04:37:17

@viti2: kiraly! Igen, olvastam a feededben h mar megvan, csodalkoztam is, mivel a premier elvileg ma este van, de gondolom ilyen preair ez. gondoltam h a Cali jo lesz, ez a tanar dolog jo sztorit iger :)
süti beállítások módosítása