news digest

2009.09.25. 00:37 | kutyacica | 2 komment

Címkék: yellowjackets gep

Yo

utobbi napokban volt par dolog a kulonbozo tech blogokon mit en felettebb erdekesnek talaltam, a tweetbook feedemben postoltam is ezeket, de mivel azt nem mindenki follow-zza (vaaa) ezert ideselectalom oket. A bejegyzes vegen pedig belekezdtem egy random okfejtesbe a 7vegi mecccsrol aminek az lett a vege h irtam gyorsan egy beharangozot az egesz szezonhoz.

  • RSnake a Star Trekbol a jovore vonatkozoan levonhato InfoSec tanulsagokrol elmelkedett itt.
  • A HackADayen arrol irtak, hogy nehany tag a San Diego-i egyetemrol osszedobott egy megbizhatoan mukodo kulcs masolot ami siman a kulcs fenykepe alapjan mukodik. Az ilyeneket amikor olvasom, mindig az jut eszembe, milyen flash lehet amikor az arc az FBI-nal akinek mar 10 eve van ilyen elolvassa ezt es arra gondol "de edes, hogy rajottek" :)
  • Errol az nbc-n persze nem fogsz hallani Erdekes figyelni azt is, ahogy az uj adminisztracio kezeli a Bush-era big brother jellegu policy-jait. Nekem sajnos az a benyomasom, hogy nehany kirakat intezkedestol eltekintve semmi nem valtozik e teren. Amit Cheney elvett, a joisten vissza nem adja mar, so to speak. Lasd pl. Threat Level-en.
  • Big Brother temaban Bruce Schneier irt meg erdekeseket. Fakkju, Sears bazmeg.

And now for something completely different. Mivel jelenleg igy nez ki:

Ezert az a dontes szuletett, hogy teljes cancel a holnapra tervezett Six Flags Night. bruhuhuhu :((

On the flip side, kaptam egy mailt a minap, miszerint par het mulva OWASP talalkozon itt Atlantaban fog eloadni Jeremiah Grossman (lasd pl jobb oldalt a rollolt blogok kozott). Na ez tok josag, biztosan elmegyek ra.

Ezen felul sport vonatkozasu dolgok allnak a figyelem kozpontjaban, hetvegen ujra hazai palyan jatszunk a UNC ellen, erre mar nagyon buzzgarkodunk, ami a jo hogy vegre megjottek a SWARM T-shirtok. Ja, mi az a SWARM? A swarm az a B-kozep szurkolo tabor, amiben persze en is benne vagyok, igy nezunk ki peldaul (jobb also sarokban Swaffer from the GTGs):

Es persze egyen polo van, amivel valami hick-up volt, igy az elso 2 hazai meccsen nem volt meg, amibol a masodik annyira nem volt gaz, mivel az volt ugye a White Out.

Na de most jon a UNC, ami tobb okbol nagyon fontos. Egyreszt tavaly 28-7re elpicsaztak, igaz idegenben, igy most muszaj revansot venni. Masreszt a Miami elleni katasztrofalis teljesitmeny miatt ki is hullottunk a top25-bol, amiben egyetlen jo van, megpedig hogy kovetkezo 4 meccses sorozatunkbol 3 ellenfel (FL State, Virgina Tech is UNC) elottunk rangsorolt, igy boven van elore lepesi lehetoseg. Viszont ennek megfeleloen vert is fogunk izzadni, ahogy Sir Alex mondana, its sqeaky bum time!

Ha mar igy beharangoztam a szezont felig, akkor ugy dontottem septiben osszefoglalom hogy is nez ki a szezonunk akkor. Nagyjabol az van, hogy az elejen volt 2 nyerendo meccsunk, azt be is hoztuk, aztan jon egy 5 meccses eleg nehez resz, majd 5 amik mindenkepp nyerendok es a legvegen a u[sic!]ga elleni derbi hazai palyan. Tehat a szezonunk valahogy ugy nez ki, hogy most leheto legjobban kene teljesiteni ezen az 5 meccsen (eddig ugye 1-bol semmi :\ ), aztan 5 kotelezo gyozelem es aztan a ki-ki meccs a Georgiaval. A cel meg az lenne, hogy eleget nyejrunk ahhoz hogy jatszhassunk a divizio bajnoki cimert (ehhez mostmar nagyjabol mindent meg kell nyerni plusz mas meccsek is kellenek h jol alakuljanak, szoval most elegge mountain to climb lett), es ha az meg lenne, akkor bejuthatunk az egyik elitebb Ball Game-be.

Na jo, mindig csomot irok errol, pedig ez szerintem titeket nem annyira izgat, meg igy az en stilusomban eleg szar is. Szoval inkabb itt van nehany link, amiket erdemes latogatni ha az ember kovetni szeretne az NCAA-t, a divizonkat illetve a GT Focit, ebben a sorrendben:

na megyek, Dan itt hiv mar hogy fuvar haza chop-chop.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr361405454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása