Ok... where was I?

2009.08.11. 04:48 | kutyacica | 4 komment

Aight, kb egy honapja nem irtam, de to be honest azert 06/24 ota lofasz volt itt chicano nem hullocsillag. Pedig Obama lelkes amator ahhoz kepest amit change temakorben vallaltunk azert kozben. Eredetileg ugy gondoltam, hogy irok mindenfele sok bejegyzest, de erre mit vallalt ma Randall? #621. Classic pfff moment.

Azert nem hagylak titeket logva, uh egy brief summary-t ossze nyogve nyeltem.


Oh yeah, nielott elfelejtem, a kulcsinrol. Nem "teszteltem" chrome-on, safarin, operan, se semmilyen mobil bongeszon uh @bkereskenyi ne szolj be h szet esik iPhone alatt :D Szoval bar kirakni jottem a bannert nem megmagyarazni, de az ott nyilvan ATL Skyline az Old Trafford mogott, Cantona meg Buzz remelem egyertelmu, a potyos lofasz hazifeladat, hint: glider. Amugy eredetileg embedeltem volna a csiripeket (hogy azok se maradjanak le az olyan nagyszabasu hirekrol, mint h megjott az elso threadless polom, akik nem kovetnek), aztan rajottem hogy azt csak unlockolt acc-al lehet. Az enyem pedig nem az, bocsi de waaay too much spam jon amugy. Azert ott a link, lehet racuppanni. Amugy is unnepeljetek a szocial mediak sokszinuseget amig lehet, tessek a FriendFeedet is megvette a Facebook (utobbirol jut eszembe, ugye mindenki Purity-val nyomul?).

So. To begin with, hosszas keresgeles vegen ratalaltunk az idealis uj cribre, ahova elkoltoztunk as of last week. Goodbye Homepark, viszlat Slumlords! Az uj place-rol csak szuperlativuszokban tudok beszelni - de sajna az a palya h ezzel kicsit varnotok kell, ugyanis jelentos merteku meglepetes ronto lenne (jo majd ezt megmagyarazom kesobb - hat nem k.va jok ezek a cross-post utalasok??). 2 het es pinky promise felzuzok egy rakas kepet. De roviden: kevesebbert fogok sokkal jobb helyen lakni :)  One thing: az uj hazzal egyutt lesz Fox Soccer Channel is, vagyis a MU visszakoltozik a TV-mbe a monitorombol. Yeah! Mar csak one-uppolni kell ezt egy OT season ticketre es I'm all set :)

Amugy az utobbi ket het kb ilyen home improvement kulonkiadas itt, mindenfele dolgokat csinalunk ethernet huzalozastol szobafestesig (2 szobanak kellett festes). Plusz info h a szobatarsak is ujak, Brandont kiveve, akivel ide koltoztunk. Roluk meg meselek kulon, roviden: 5 srac fogunk egyutt lakni, 3 aerospace engineer + 2 CS (mind2 Daniel vahzegg), ivy_keague_counter++, 2-en Ohio-bol es olyanok repkednek ;) itt hogy DARPA meg Air Force. Metal :) Szoval, tegnap este tartottunk egy bucsuvacsorat Greggel aki igy most elhagy minket, ahol eletemben eloszor ettem osztrigat igy:



Aztan, nyar soran egy rakas fasza dolgot csinaltunk a WSF-el, BBQ-kra meg ilyen gettogetherekre kell gondolni, kiemelkedett is legfokent 2 alkalom amikor elmentunk hajokazni a Lake Lanier nevu kozeli tora. Egy ilyen 30 fos hajot kell elkepzelni amit kibereltunk. Mind2x isten ido, total welcome to the good life (Kanye, spin that sh!t). Valahogy igy (Steel reserve legjobb) :



Azota nagy valtozasok voltak WSF teren, mivel ugye majd mindenki 1 evet van itt, szoval kb osszes ember akit iden megismertem sajnos most mar elment. Legelsosorban is John, a nemet gyuros fizikus ugyebar, aki mostmar hazasember.. ezt persze nem hagytuk szo nelkul, azert tartottunk itt egy bachelor party-t a Hootersben, ezen az esten peldaul ilyen jol ereztuk magunkat (john, Keary - DM rajongo!! -, Matt):

Az orsegvaltasban amugy az izgalmas az, hogy iden asszem back to the future jelleggel surubb reszt fogok vallalni a WSF vezetesebol, konkretan tulkepp en lettem most az interim president miutan ugye Johannes nincs, ennek megfeleloen az oszi Savannah trip szervezesevel is toltottunk nemi idot, kaptam hatbaveregeteseket az olcson kibulizott turabuszert.

What else.. volt ugye reszem egy elso July Negyben, BBQ-ztunk meg neztunk nagyon szep tuzijatekot a Centennial Parkban.

A szurke hetkoznapokba szint vitt meg amikor meglatogatott minket meg a 1127-ben Brandon Ashley nevu baratnoje (as in female friend), illetve Megan nevu baratnoje (as in girlfriend). Ha jol remlik pont ezen a heten szakadt el a fonal, ez egyidoben volt azzal amikor John itthagyott minket amugy. Megan most mar Spanyolban kuldi, ahol egy evet cserediakul. Itt van rola egy kep egy tal kisch-el:



Ja jo hogy alig jut eszembe, a legnagyobb item az meg persze mag az egesz internshipeskedes, de errol majd ha veget ert, pentek is my last day. Es ahogy ez veget er kezdodik a suli, ami kapcsan meg elvileg szinten mindenfele nagyszabasu newsok lesznek itt talan,  vagy ha az nem akkor meg epic failek. De tenyleg, oriasi limbo van minden, egyik nap orulok h lehet h kapok fundot, masnap meg nem hogy, hanem meg a tuiton waiverrel is szopoag van, szoval egy nagy kavar most az egesz es remelhetoleg mindenki derul majd come next Monday, amikor is megprobalok majd beszamolni arrol, h milyen Semesternek is nezek elebe. Evkezdesrol jut eszmbe (...hagyok idot...) Es mivel Ti is pont annyira izgultok mar a Football szezon kezdete miatt mint en, a lanyoknak kedveskedunk ezzel a linkkel.

Also ran kategoriaban immar hivatalosan nem vagyok BME hallgato, mert ugye nyar folyaman megszunt renegat villanyasz jogviszonyom. Amugy ez felig igaz csak, mert ugyan mindenfele felszolitokat kaptam, de a Neptunrol az istennek nem akarnak kirakni. Hajra KTH, menni fog ez csak meg egy kicsit akarni kell! :)

And to finish on a high note, ezen a 7vegen vagyok itt eppen egy teljes eve, all in all with a touch of sentiment I'm living the dream; koszonom Edesanyamnak, Edesapamnak es a WSF-nek hogy az eddigieket lehetove tettek. A vegtelenbe es tovabb!!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr201301948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorrel 2009.08.16. 18:25:10

Most írom újra a BME Esélyegyenlőségi Tervét, és ezért látom, hogy a színes bőrű fiatalember szivartalan, ez már lassan diszkrimi! Szerencsére egészségesen néz ki, mint a pink tesó! És nem is knew, hogy ilyen rohamosan javul a Renault minősége, lehet, ha akciós, újítok me too! Örülök, hogy jól vagyol!

viti2 2009.08.16. 20:44:08

Áh, király hogy végre újraindult a blog. Hiánypótló alkotás. A hajós kép igaz high roller benyomást kelt, és a szivaros se gyenge. Sorrel kollégámmal csak egyetérteni tudok, igazán adhattatok volna a színesbőrű srácnak is egyet ;)

kutyacica 2009.08.19. 00:00:30

@Sorrel: sry a megkesett valaszert, egy idobe tart mire kibogozom amit irsz :))) Orommel hallom hogy tovabbra is buzog a mozgalmi hevulet az alma materben :) Jovo heten lesz valami buli Keary-eknel, a kedvedert szerzek neki egy szivart akkor :D

Azt kene, hogy beszelgetni kene egyetemrol meg ilyenekrol. Biztos erdekes dolgokat lehetne megallapitani arrol, hogy itt mi hogy megy maskent. Abban peldaul egeszen erdekes kulonbsegek vannak, hogy mit vesznek garantaltnak itt a halgaszok, as opposed to hogy mas dolgokat meg egyaltalan nem.

Na meg persze a legnagyobb kulonbseg hogy itt mindenki nyomatja az egyetemi ontudatot, GT-s cuccokban jar meg minden. Ehhez kepest minap irtam Adamsnek es azt mondja a muegyetemi ajandekboltban nem kaphato BME-s zaszlo, tudod az a haromszog alaku jelzoszaszlo... ami gyasz mert ilyeneket akartunk fellogatni az eloszobankban a sulikbol ahonnan jottunk.

Bezzeg az Ohio State-nek, a Brownnak meg a Cornellnek van. Uh nem lehet lemaradni, csinalj valamit ezugyben pretty please :)))

Sorrel 2009.09.08. 22:46:10

@kutyacica: Jó, csinálnék, de éppen az a gáz, hogy nem belülről jön a cucc, ezért nem elég az egységugrás bemenőjel. Az az igazság, hogy nem érzem, h a Zegyetemen úgy általában sikk lenne az együvé tartozás. Azt dunnó, hogy van in sztét, but nálunk még eléggé a Zállammal azonosíjják az apple matert, ezért inkább kapni akar onnan mindenki, nem adni, akár lelkesedést, hitet, vagy valami alamizsnát, as usual. Ezért is nincs annyira alumínium szervezet sem, hamar berozsdáltak a vasakaratú vezetői törekvések. De azért gyűjthetnél vmi infot az ottani egyetemi viszonyokról, ha van időd-kedved, minden, ami mérhető, érdekel, meg az is, hogy, hogy néz ki egy olyan ottani Crampus.
süti beállítások módosítása