Top10 - special Ztr edition

2009.06.18. 18:28 | kutyacica | 5 komment

Címkék: bme top10

Breaking news: mindannyiunk kedvenc Ztr-je ("mer, tobb is van? (c)" vahahahahah) immaron okleveles villamosmernok! Hat egymillio dolgot lehetne rolad is elmondani, valoszinuleg tobbsegeben nem ertekelned ha en elkezdenek itt faszsagokat irogatni persze... de 1et azt nem lehet eltagadni mint a yellowjacket kapcsan related dolgot, jelesul h nekem nagyjabol Ztr mutatta meg a fel internetet h ugy mondjam, legalabbis a nerd-ebbik felet biztosan. Homage-kent toplista faint dolgokrol az internetrol, amit Ztr-nek koszonhetoen ismerek, vagy szimplan miatta van ugy egyaltalan. Kudos man!! 

1. A kedvenc remixem (ok, tudom, le vagyok maradva minden teren, de nekem akkor is ez a klasszik jon be, mar csak az emlekek miatt is.) es ugy altalaban Ztr zenei  muhelyei. (az utolso szora a legfrisebb oldalatokat akartam belinkelni amit Takitoval csinaltatok, az a zene megszerzos - de mi a cime? aaargh, ugye mindig van mit tanulni megvan, hangotlop! .. de hopp... amugy se publik, right? in my face :/ )

2. ami mindig mosolyt csal az arcomra: kupakos kis projektunk. A durva, h meg mindig eletben van, bar tavaly majusi az utolso poszt igazabol mar. De basszus mennyi gyult ossze, azert nem semmi. A mai napig pontosan megvan a rutin, ahogy - mindig ugyanugy - megvettem, kibontottam es megittam az ukranbol vett 2 deka boldogsagot :)

3. 4chan: na hat ez az internet legelmebetegebb helye, amirol valoszinuleg sokkal kesobb hallottam volna ha nincs Ztr. I can haz cheesburger, v amit akartok, annyi urban-art faszsag tartozik ide h belefogni se erdemes az utalgatasokba.

4. es ha mar urban, akkor urban dictionary. Szinten Ztr mutatta nekem eloszor. Ez az oldal alapvetoen ket dologra alkalmas: popkulturalis utalasokat megerteni es ami megfontosabb: teljesen aljas szexualis jatekok nevet megtanulni.

5. qpa videok. Ooo, azok a videok. Nem is ertem ezt miert rakom ide mert ram nezve talan kizarolag kompromittalo dolgok vannak.. de hat transparency meg ize, meg amugy is. Valamiert innen viszont negyszazharom a fasirtszem.sch (amit amugy egy ido utan benepesitetttek mindenfele botok), de otthonrol lehet elerheto. Amugy mi volt az eredeti cime, a palmafasnak? Az meg nem is olyan regen is elerheto volt csak nem talalom a cimet. Uuuuszuuuuunk a sooteeeeet napfenyben! (Ja, hat persze h az egesz eredeti koncept, a szogletes uveggolyok, levadaszasa is Ztr)

6. csotanysag blog. Na ez a blog kurva vicces volt anno, bar sose talaltam igazan idot ra h aktivkodjak rajta. De ennek se talalom a cimet. Azota is elvezettem hasznalom a Zsoltika szignojabol lopott el kell fogadni amit a gep ad szoveget. Oh, azok a szekszardi nepek, nem semmik am!

7. iwiw: hat persze, h Ztr hivott meg a magyar facebookra (mint ahogy a bgt az angol megasztar ;) anno.

8. imdb es 9. xkcd : ezeket ragozni nem is kell mert valoszinuleg nem is lattal meg internetet ha nem ismered oket.

es vegul:

+1 a blogom. Emlekszel, anno az irjunk-blogot felhajtasra? Jo szokas szerint az enyem termeszetesen sosem keszult el... es ezert meg mindig logok neked egy uveg whisky-vel, nem felejtettem am el! Potoljuk be!

Szoval, kiraly es grat!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr721193850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenderes T · http://myspace.com/ztrmusic 2009.06.19. 10:34:36

ú kössz haver, de azért az túlzás hogy ez a fél internet :)

amúgy ha 4chan akkor
encyclopediadramatica.com/
és
www.youtube.com/results?search_type=&search_query=know+your+meme&aq=f
know your meme! (a leghíresebb internetes jelenségek bemutatása 2-3 percben)

igen igen a whiskyt pótoljuk be, mikor jársz errefele? én nem hiszem hogy kiugranék mostanában :)

Swacsa 2009.06.19. 13:08:40

A fasirtszem honlapja meg egyszerűen eltűnt pár hete...lehet h a botok miatt letörölték...
Bárcsak valaki biztonságosabbra írta volna... :)

kutyacica 2009.06.19. 17:07:56

@Swacs - hat ez szomoru :(

@Ztr: remelem jo volt a buli tegnap :) meg nem tudom, karacsonykor majdnem 100%, elotte majdnem 100% hogy nem.

nem is ismertem ezt az ed-t.. ez ilyen anonymous HQ, v mi az isten? asszem tudom mit csinalok ma munka helyett :)

ezt a know your meme cuccot viszont kosz, ezt szinten nem vagtam (see, i rest my case your honor :). viszont azert feldobott h az elso mittomen 20at vagy ilyesmi mind tudtam hogy mi. nemreg az indexen is volt rollolva valahonnan egy topX internet jelenseg osszeallitas, az is ilyesmi volt. mondjuk, nekem az ilyen mutassunk be dolgokat az internetrol cuccok kozul kedvencem a hotforwords :)))

amugy persze, nem ugy ertettem, hogy ez volna a fel internet.. mar csak azert is mert az internet 90%a axiomatikusan porno ugyebar.

de amugy is, arrol a millio site-rol nem beszelve amit en nem olvasok, ott van nyilvan ez a sok random egy-egy video szar, meg minden social lofasz, meg az ilyen feederek, de ezeket megse akartam nekiallni sorolni egyesevel...meg en nem is hasznalok nagyon, igazabol.

twittert, livingsocialt, flickr-t, technoratit peldaul egyaltalan nem, es egy youtube channelre se vagyok subscribe-olva se. tudom, shame on me :) de ez olyan, h kinek melyik blogok fontosak - nekem peldaul a wired meg a slashdot a legbasicebb resze az internetnek, minden hirt ami erdekel megkapok onnan, kiveve a politikai vonatkozasuakat, de arra sajat bejaratu human-powered feederem van amiota itt lakom, ugyanis az egyik ismerosom, Radzik, kb 10 per nap mennyisegben posztol current erdekes politikai dolgokat facebookon, szoval between ez meg a dailynews w/ Jon Stewart, hallok arrol ami erdekel.

ezt most nemtom mer irtam le :)

Kereskényi Balázs 2009.06.20. 23:29:05

indítványozom, hogy aktivizáljuk ismét a tymbark oldalt!

kutyacica 2009.06.23. 15:14:11

@kereskenyi: +1! A jelszo az, mint eddig? Itt persze sajnos nincs ilyen (se tymbark, se topjoy), mondjuk van egy Magic Hat nevu sor, amiben vannak ilyen uzenetek, de az megse ugyanaz
süti beállítások módosítása