24 h

2009.04.30. 19:05 | kutyacica | 4 komment

Ennyi van hátra még ebből a félévből, holnap ilyenkor túl leszek az utolsó vizsgámon is. Gyorsjelentés a papírhalmazok mögül.

Gyorselemzésemként most annyit tudok megállapítani, hogy a menedzsment vizsgám jó szarul sikerült és a soft sec projekt sem lett az igazi. szóval tulajdonképpen mind2 tárgyból nagy meglepetés lenne ezek után az A, a holnapi opréból meg egyenesen csoda. A researchomre elvileg A-t kapok, bár a kitűzött célt (paper) ott sem sikerült elérni, ez elvileg őszre tolódott ki.

Szóval ha összességében akarnám nézni a tavaszt, jót nem nagyon tudnék mondani ami a sulit-karriert illeti. Főleg ha hozzávesszük hogy jelen állás szerint nincs állásom nyárra, ami csak azért ciki mert ma kaptam egy levelet a zalapítványtól, amiben közli az új secretary hogy ja igazából az a policy h nyárra csakis akkor kapok stipendet, ha be vagyok iratkozva (még jó hogy az ellenkezőjét mondták eddig). Na persze beiratkozhatnék a suliba - ha lenne mire, csak éppen nincsenek felvehető tárgyak.

Megoldás ezekre egyenlőre nagyon nincs, de jelenleg próbálok leginkább az oprére koncentrálni amúgy is, majd holnaptól érek rá azon filozofálni,hogy most akkor mi a jó isten lesz.

hm, elég lehangoló lett ez a poszt, pedig csak annyit akartam közölni h jelen állásszerint nagyon ne várjatok nagy lélegzetvételű összegzéseket mert qrvára nem lesz kedvem hozzá. Feldobhatnánk a tegnai eredménnyel, de számomra inkább riasztóan slim az előny amit viszünk, főleg hogy Rio kidőlt. Tegye fel a kezét aki emlékszik mi volt legutóbb amikor elődöntő visszavágóra utaztunk 1 gólos előnnyel miután Rio kidőlt.

Mindenesetre, még 24h és legalább vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr721096120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.05.04. 16:37:32

Nem akarok cseppet sem, de azért csendben megjegyezném, hogy jó lenne ha a funkys happy élményeket osztanád meg, mert ez még engem is teljesen lehangolt.

Amúgy fel a fejjel, don't aggódjál, no para: mindig van valahogy... olyan nincs, hogy nincsen sehogy ;-)

Viti2 (törölt) 2009.05.04. 16:38:42

Ja, Ferdinand sérülése nagyon para, ha tényleg ilyen borda törés-repedés, akkor 6 hétig kimaradhat, és azért lesz még pár komolyabb meccs.

kutyacica 2009.05.04. 18:34:29

kosz a batoritast... meglassuk mi lesz. most mar nincs mit csinalni, csak lehet varni a jegyekre. azota annyi tortent, ahogy irtam, hogy az opre final is jo szar lett :S

kutyacica 2009.05.04. 18:35:05

ez lemaradt: viszont ugy tunik Rio felepult es jatszhat!

Fuh, mar nagyon izgulok vazzeg a holnap miatt, nagyon kellett volna h verjunk meg 1-et basszus.
süti beállítások módosítása