nyár vs. szúnyogok

2009.04.27. 07:02 | kutyacica | 1 komment

Címkék: nyár xkcd 1127

hm. mint kiderül, erre felé ha nyár lesz és meleg, akkor este előjönnek a szúnyogok és megzabálnak. ez azért rendkívül kellemetlen (mondjuk nem tudom miért kéne megmagyarázni h ez miért kellemetlen..) mert amúgy k.rva jó az idő :) legszívesebben egész nap kinn lógnék, csak így aztán sötétedés után nem lehet. megoldás tehát a moszkító repellent, szóval fel is került a vásárlási listára. meglátjuk, mennyire fog használni, bár mint köztudott, nem vagyok egy bekenős-beszedős-felvevős típus, szóval úgyis mindig el fogom felejteni le fogom spórolni.

amúgy rövid híreink között most éppen valami disznó vírustól kell parázni itt, John teóriája szerint mi is nagy veszélyben vagyunk a mexikói szomszédok miatt. engem továbbra is jobban zavarnak a szúnyogok.

ps. most jutottam eszembe h ennek a bejegyzésnek az Anyád a szúnyogok címet kellett volna adni, nem tudom ez miért csak most esik le. de most már késő (?!)*

*az ilyen és ehhez hasonló (utálom ezt a szófordulatot amúgy, nem jelent semmit) írói eszközökkel természetesen a blog élő jellegét kívánom fokozni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr301088562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.04.28. 17:08:59

Szúnyog nélkül nincsen nyár. Szerintem hozzá tartozik a feelinghez lásd amikor egy jó balatoni bográcsozásnál mindenki hadonászik mint egy idióta.
süti beállítások módosítása