random rant

2009.02.26. 23:16 | kutyacica | 1 komment

Címkék: random gt

Ok ez mi?!?! Alább olvasható hogyan szoptam meg az Advanced Operációs Rendszerek Zéhát.

Szóval egy órán nem voltam egész félévben, a career fair miatt. Na természetesen azon az órán kurvára nem az anyagot adja le a tanár, hanem egy másik papert. Sebaj, mert aki ott van órán, tudja. Ja, hoppá. Sebaj, mert biztos megemlíti majd valaki ezt - ja, nem. Sebaj, mert biztos frissíti a reading listet a honlapon - ja, hogy egy hónapig nem volt féléves tárgy site és a tavalyit lehetett csak használni (idézem: "the reading list is the SAME AS LAST YEAR") így aztán én azt bookmarkoltam be? Ciki. De sebaj, az utolsó órán végigmegyünk az anyagon biztos említeni fogja ezt a papert is... ja nem. De sebaj, 18 research paperből állt a midterm anyaga ezen felül, csak nem pont kifogok egy kérdést arról.

Ja, hogy ezt a papert a tanár írta és persze h arról volt a midterm? Akkor most nem nyertem mosógépet. Kibaszottul elegem van abból h egy órára nem bemenni saját hibámon kívül nagyobb szopás mint a BME-n volt nem járni egyáltalán. Mert hogy a többi órának nem volt semmi értelme, az 8is biztos. Egyébként sem akkora gáz, végülis ez csak a midterm egy részét adta... na jó ezt mond annak akit érdekel.

Ezt ki kellett írnom magamból, máris jobb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr50968751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edward_sch · http://www.himmel.hu 2009.02.27. 00:55:10

klasszikus faszonc magatartás a tanár részéről.

olvasd el ezt is, segíthet:
www.himmel.hu/thread/gyakran-ismetelt-kerdesek
süti beállítások módosítása