új rovat: balfasz politikusok

2009.01.26. 22:13 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: idiocracy

már Rod Legófigura Blagosonofabitch majdnem átlépte nálam az új rovat thresholdot, amit Eddy találata tovább erősített és ez pedig már annyira szar h muszáj vagyok rá külön rovatot indítani. Korábban nem akartam volna, de szerencsére mostmár biztos nincs olyan gond h ilyen bulváros szerű dolog miatt berollolja a blog.hu mivel h az alkoholista panda előfizetésen vagyok nem az alvászavaros pelikánon (nem pont ezek a nevek asszem de yougetthepicture).

A poszt további nagy erénye h plusz egy mentiönt ér el vele a /.

Na most ebben a javaslatban nem csak az a baj, hogy kibaszott nagy hülyeség, hanem még az is, hogy
- abszolút kivitelezhetetlen, mégis h képzelik a backward compatibility-t, jön az NSA és begyűjti mindenki telefonját? Vagy megnyomják a gyártók a killswitchet és az megflasheli az összes telefon firmware-jét, megváltoztatva a funkciókat? Na ez csak azért lenne szar (azon kívül h science fiction) mert 3 másodpercig tartana a hackereknek előállni patchelt firmware-ekkel (jajj hopp, már van is), valamint nem kissé big brother szagú ez?
- ahogy Imagix rámutat /.on: Does this apply to _all_ cameras? Security cams, webcams, etc? What about cell phones taking videos? Do they now have to play a whirring sound so that people know that the video camera is running (and then back to security cams, web cams, etc)? Also: "Probably a rare occurrence, but this means bystanders won't be able to photograph crimes in progress without alerting criminals."
- végül a legjobb, h EZEK MÉG NEM HALLOTTAK FÉNYKÉPEZŐGÉPRŐL??? Hát bazmeg, ha valaki azzal akar predatorkodni akkor mi van?
- etc etc etc.

Éljenek a hülye emberek, belőlük élünk úgyis.

Elsősorban azért linkeltem be amúgy, mert mindenképpen érdemes végigolvasni a /. kommenteket, jókat röhögtem. Kedvencem:

"May as well pass a low mandating all shoes to have "clicky" heels so that we can't sneak up on anyone. Silent shoes are the highest contributors to predatory actions!"

És miután ilyen jól kiröhögtük magunkat mi a tanulság? Na mi? Hát persze hogy az, h a Japánoknál ez tényleg így is van:

This requirement is actually already in practice in Japan. In fact, Apple recently had to adjust the Japanese iPhone software to accommodate this. http://cultofmac.com/to-prevent-upskirts-japanese-iphone-3g-always-alerts-when-taking-photos/2356 [cultofmac.com]

(megjegyzés: én miért hallottam olyanról h nálunk is lett volna ilyen? rémlik.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr46904906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása