days of our lives

2009.01.26. 19:54 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: gt 1127

Az epizód tartalmából: betoppan Greg ex-barátnője, kutyacica goes partying és elsőéves anyagot tanul, mindeközben in a shocking twist a PS3 visszakerül az A-ba.

Nem sok minden történt legutóbb óta, de azokról beszámolunk. Sűrűsödik a tananyag, köv héten határidős házim van mindenből.

A menedzsment tárgy egyenlőre megoldhatónak tűnik, és kellemesen hízeleg az intelligenciámnak (a midnek komcsy) hogy Harvard Business Reviewt olvasok. A vizsgát persze majd meglátjuk, gyanús h magolós lesz. Az elég bíztató azért, h a 4 fős projekt team amibe random osztottak elég jónak tűnik, nem is ártana mert a ubiquitous computinghoz hasonló szopást nem kívánok magamnak még1x.

A Software Security elsőre elég gáz volt, mivel Prof Giffin is a tanuljátok-hozzá-önszorgalomból elvet valja, amivel alapból nem lenne semmi baj, csak éppen Static Binary Analysis temakörben nagyon nincsenek értelmes anyagok. Így végül rávettem magam h megvegyem a slashdoton is bőszen ajánlott IDA PRO bookot, ami bár kurva drága volt (14e forint), de nagyon megérte. Szóval tanulok ebből egy csomót és éppen olyant ami nagyon érdekel és eddig nagyon hülye voltam hozzá, szóval az jó.

Ahogy már írtam, a tavalyi destructive researchből idénre tulajdonképpen research position lett, Special Problems című wrapper-tárgy keretében dolgozok a CISEC-ben, viszem tovább a tavalyi projektet. Ezzel rengeteg munka lesz-van és én még mindig aggódok mert szerintem alapvető parák vannak az eredményekkel (ezt leginkább arra alapozom h nem hiszek magamnak), de élvezem tökre. Ez amúgy alapvetően megváltoztatta az egyetemre járási szokásaimat, mivel így gyakorlatilag egész nap itt ülök a saját asztalomnál, kivéve ha órára megyek.

ja igen az elsőéves anyag.. hát a SSechez jelenleg az algoritmusok könyvemet olvasom, a saját researchöm kapcsán pedig éppen Karnaugh táblázom. Lol.

Aztán van a végére az Advanced Operating Systems, na ezt utálom mint a szart. Az ami a neve, és ha megvan valakinek az Opre előadás színvonala, akkor stimmel. Ráadásul rögtön nyakon öntöttek egy olyan házival h csak nézek mint rozi a moziban, mivel fogalmam nincsen az egészről. Hát, valami lesz :) 1etlen reményem h felvette egy phd srác akit tavalyról ismerek a DR óráról és nagyon keményen vágja a kernel-level dolgokat, uh az a grand tervem h majd vele csinálom a féléves projektet v valami ilyesmi.

Na nem tom miket írok itt mert tökre nem is ezt akartam mondani, de mostmár nem törlöm ki, jó lesz ebbe a posztba is. Amúgy mik történtek, aszongya tehát szombaton meglátogatott minket Greg ex-barátnője, itt annyit kell tudni h most lesz 21, a csaj felette 1el, és azután szakítottak h 8 hónapja a nő közölte h meg akar házasodni. Nna, most meg újra bekontaktolta Greget, aki szerint 180 fokos fordulatot vett. Amúgy számomra csalódást keltő volt az egész mert tökre vártam h megismerem de kb 2 másodpercet sikerült vele beszélni, bár nekem ebbe azért belefért egy szokásos Hi I am Daniel from Hungary, thats a country next to Russia. Hát erre nem mondott semmit, demiért.

Mi volt ja igen a pénteki buli, na ebben két nagyon jó dolog volt, na jó 3. 1részt volt zenekar vazzeg és lejátszották a Tom Petty-től a freefallin című zseniális számot, amit - miként a Jerry Maguire óta tudjuk - arra találták ki h fals hangon üvöltözzed, hát ennek meg is feleltem nagyjából. Aztán jó volt találkozni a német haverokkal, és mi a harmadik ja igen az hogy nagyon isten idő volt (ami 1 ilyen porchon lógós bulinál nem hátrány.)

Aztán szombaton spacing out nagyjából, vasárnap pedig Brandon visszahozta a B-éktől a PS3-at (itt van egy ilyen ultra béna sztori, kb Louisa kissé kiálhatatlan hangnemben kibaszta egy random faszság miatt múltkor tőlük Brandont és akkor most visszahoztuk v valami ilyesmi), így ezt egyből kihasználtuk és megnéztünk egy részt a Planet Earth blu-rayből. Apám, ez lélegzetelállító vazzeg! Ez a mélytengerekrol szolt, hat nagyon kemeny dolgok vannak ott lent (hohoho mit irtam ide bazmeg, hat THATS WhAT SHE SAID!!!!!). ja igen meg ps3-hoz tartozik h kipróbáltuk Brandon játékát aminek az a neve h little big world és egy ilyen marió szerű konzol játék csak persze milliárdszor fejlettebb, például teljesen kásztomájzolható a karakter, én mindjárt faragtam egy transzvesztita pöttyös ruhás nyuszit, nagyon menő.

Es meg a jo hirek kozott lehet emliteni h megint foglalkozni kezdtem a crysysos dolgokkal, miutan meglepetesemre es legnagyobb oromomre kiderult h konzulensem Laca nem tagadott meg ki orokre :)

Na, vissza a melóba.

ps. ja és találtam egy nagyon jó könyvet, meg kéne venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr93904511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása