The McCain Obama Drinking Challenge - élő közvetítés az elnökválasztásról

2008.11.04. 17:46 | kutyacica | 2 komment

Címkék: usa election08

My friends,

Na kérem szavazunk. nak. mind1.

Részemről úgy indult a nap mint az összes többi: hajnali 5ig voltam fenn h befejezzem az aktuál leadandó Network Security házit, majd elmosogattam és alvás. Aztán 8kor kelés, a robotpilóta bekapcsol és kivisz a konyhába + megfőzi a kávét. Brandon, minden idők legpótanyukább szobatársa természetesen most is a konyhapulton hagyta a reggelire készített tojás piritós kombót, így erre nincs gond. Közben előbotorkál Greg is, hozzám hasonlóan a kávétók bír csak bekapcsolni.

Gregről tudni kell, h még mindig nem döntötte el kire fog szavazni, így természetesen az utolsó pillanatokat is kihasználom arra, h jól meggyőzzem. Ez persze mit se számít, mert a Peach State-nél talán már csak Kalifornia egyértelműbb, na de sebaj. Every vote counts.

Aztán suli. Az első órám lement, semmi érdekes. Most épp szünetem van, ezért írok a blogra. Amúgy majd megyek és becsekkelem a campust, kíváncsi vagyok a college democrats/republicans kivonult-e a campus kvázi főterének számító részre ahol általában standolni szoktak. A kéthente megjelenő helyiműhely, a Technique természetesen címlapon hozza a választást, benne az előbb említett két csoport utolsó érveivel, ezekből szemezgetünk a nap folyamán.

Közvetítésünk első részében azonban a mai napi tervekről számolok inkább be. A lényeg, h Brandon barátommal már régóta törtük a fejünket azon, h mégis hogyan lehetne feloldani az ellentétet, ami abból fakad h a közvetlen szomszédság meglehetősen megosztott, így aztán viszonylag nem straightforward kitalálni, hogyan tudnánk jó szájízzel közös választási eredmény nézést rendezni. Aztán tegnap jött a csodálatos ötlet, amit ezúton osztok meg a nagyérdeművel:

Red Devil in a Yellow Jacket presents:

The Election 08 McCain Obama Drinking Challenge!

 

A dolog természetesen pofon egyszerű és az esélykiegyenlítős ivójátékok alaptételére épül, miszerint igyon aki szopik. Először is pollok zárásáig mindenki kiválaszt egy jelöltet. Innentől egyértelműek a szabályok: valahányszor a jelölted elbukik egy state-et, iszol. Tisztázandó részletek:
1. Fontos kiválasztani egy konkrét tévécsatornát, h egyértelmű legyen mikor kell inni. Részünkről mi a CNN-re esküszünk, na nem azért mert mértékadóbb lenne mint a Fox News, hanem mert John King meg az ő magic mapje önmagában priceless.
2. Fontos, h találjunk valami érdekes elfoglaltságot addig, amíg az első eredmények elkezdenek jönni. Kőkemény játékosoknak ajánlott kiegészítő szabályok alkalmazása, például bemelegítésként lehet inni amikor elhangzik a következők valamelyike:
swing state, magic map, exit poll, voting problems, expert/correspondent
3. Természetesen a játék never say die, vagyis nincs vége akkor se ha valaki eljut 270 elektorátusig. Ezentúl h hány kiesős a dolog, az már helyi megegyezés kérdése.
4. Független szakértők az eseményre való tekintettel szigorúan Budweisert és/vagy bourbon whiskey-t ajánlanak.

és végül: hardcore játékosoknak Bob Barr vagy Ralph Nader ideális választás...

A nap további részében jelentkezünk még a legjobb indokokkal, amiért Obama/McCain a lehető legrosszabb választás, csak hogy ösztönözzük a csapatválasztást.

Ron Paul 08!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr80749694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Copfos · http://rajottem.blog.hu 2008.11.04. 18:35:46

Szerintetek ez az elnökválasztósdi tényleg ennyire fontos?
www.rajottem.blog.hu

kutyacica 2008.11.04. 19:07:52

lol kirakták blog.hu címlapra a blogomat :)
süti beállítások módosítása