C'mon you Reds!

2008.09.19. 23:38 | kutyacica | 5 komment

Vasárnap. 15 óra. Stamford Bridge.

Ez a szezon is bekezdett, még alig volt időnk megszokni h csak behúztuk Berbatovot és máris itt a BL is, a pl meg már javában tart. Egyenlőre sajnos elég nyögvenyelős a szezonkezdet, a scouserek elleni teljesítmény egyszerűen botrányos volt, a szuperkupán nyújtott meg simán lehangoló.

Most viszont nem lehet tovább töketlenkedni, itt a dinamo london idegenben, a meccs amit már évek óta nem vagyunk képesek megnyerni. És persze h megint nem. Remek kezdés után bénázás és persze h egy pancser egyenlítés a legvégén. Hát mi ez mááár! Nem hiszem el ezt a szezont egyenlőre. C'MON UNITED!!!

Sok a bíztató jel, bár van néhány aggasztó dolog is.

Ami a legjobb, az a kispad hosszúsága (ami mellesleg a legbalf.szabb szófordulat a fociban). A variációs lehetőségek száma mostmár gyakorlatilag végtelen, a nagy kérdés az, sikerül-e állandóra és jól működőre összerakni néhány formációt a Mesternek. Számomra bíztató Park formája, valamint h Hargo és Ronaldo végre egészségesek, illetve h Berbatov is rendelkezésre áll.

Kevésbé bíztató a Rooney-Tevez kettős töketlenkedése, valamint h Ando a tavalyi bombaősz után jelenleg csak önmaga árnyéka tud lenni. Nagyon kéne ennek a srácnak néhány gól és gólpassz. Meg persze a teherbírása - még mindig a k. olimpiát okolom a fáradtságáért. A legnagyobb gáz pedig Carrick sérülése. Nagyon jó formában volt - kíváncsi vagyok, eljön-e most végre az az áttörés Hargónak, amiért egy évvel ezelőtt vettük meg.

Én amúgy ezt a csapatot küldeném ki a pályára:

vds-brown,vidic,rio,evra-hargo,scholes-ronaldo,rooney,park-berbatov

Kíváncsi vagyok fogunk-e 1x is így felállni a szezonban :) A lényeg:

ONE HEART ONE LOVE ONE UNITED

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr74672282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.09.21. 03:12:35

"can Manchester United score they always score"

'98 Man Utd v Barcelona BL csoportkör volt az első meccsünk amit megnéztem. És micsoda év lett belőle. Csodálkoztok h MU fan lettem? :)

kuyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.09.21. 14:57:25

vds-evra,rio,evans,neville-park,scholes,hargo,fletcher-rooney,berbatov

nani, tevez, ronaldo, oshea, brown, kuszczak pad.

Ronaldo helyett Fletcher plusz Vidic eltiltva ugye a mai meccsre szoval ez a csere egesz egyertelmu volt. Egesz jol tippeltem :)

GLORY MAN UTD!!!

kuyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.09.23. 19:26:58

Én Cantonát mondtam elsőre, de h ki a nagyobb ő vagy Keane? Nehéz döntés.

Mindenesetre érdekes, mert a legnagyobb jelentőségű játékosok közül ugye sok a saját nevelés: Bobby Charlton, Duncan Edwards, David Beckham, Paul Scholes, Ryan Giggs..

A jelenlegi keretből kerül-e rá még valaki a jövőben? Jó kérdés. Ha ki kéne még valaki(ke)t emelni, akik valószínűleg sokáig lesznek meghatározó játékosok, én Hargót és Andersont mondanán.
süti beállítások módosítása