New Season!

2008.08.26. 01:46 | kutyacica | 2 komment

Címkék: gt yellowjackets

1. Manchester United

Na hát időközben elstartolt az új szezon is MU ügyileg. Úgy látszik a gyenge kezdés a szokásunká kezd válni, de végre ma behúztuk a győlemet a porszmusz ellen. Ha Fletch továbbra is így termeli a gólokat CR nem fog hiányozni talán kihúzzuk októberig. A következő két meccs persze vs scousers és vs dinamo london ráadásul mind2 idegenben, szóval kemény lesz. Főleg, hogy ennyi a hiányzó. Remélem mindenesetre megvesszük Berbatovot amúgy meg szuperkupára fel!

2. GT Yellow Jackets

- Whats the good word?
- To hell with Georgia!

Csütörtökön elstartol a helyi futball szezon is. Meg is vannak a jegyeink, ugyanis ingyen van minden hallgatónak a jegy az összes hazai meccsre. Illetve nem egészen, úgy van h mindenkinek jár egy kupon és a meccsek hetén hétfőtől lehet beváltani, de jegy kevesebb van, tehát gyakorlatilag egy ilyen végre-itthon-is-árulják-az-ájfónt-gyorsan-álljunk-sorba jellegű az egész. Mi persze okosan összeálltunk és csak egy embernek kellett így sorba állni... kitaláltátok, nem én voltam az :)

Ha már az itteni fociról írok, szeretném megemlíteni, hogy ami leginkább tetszik nekem itt a campus életben az a suli memoribilia hordás. Hihetetlen, hogy milyen sokan járnak GT-s pólóban/felsőben/sapkában/övben/rendszámtáblával (igen, ugyanis Georgiában csak a hátsó a kötelező, így az első minden 2. autón custom made, az igen népszerű Ford Mustang GT-ken pl. gyakorlatilag kívétel nélkül GT rendszám van elől, ezt a poént úgy látszik senki nem bírja kihagyni itt). Ez persze annak is köszönhető, hogy csak a campusban két ajándékbolt van, amiből a nagyobban akkora a választék, hogy csak néztem. A GT-s levélnehezéktől a GT-s poháralátéten át a GT-s részecskegyorsítóig (majdnem) mindent kapni. Mondjuk ehhez képest én még mindig csak tervezem h megveszem végre a mezemet, de csütörtökre remélem meglesz!!

Na mindenesetre elvileg nagyok az elvárások, tavalyi szezon végén ugyanis kicsapták az edzőt tehát most új van. Legnagyobb riválisunk a University of Georgia (lásd idézet az elején) valami 5-ödjére győzött már zsinórban, szóval most reméljük nyerünk, bár ezúttal idegenbeli lesz az a meccs.

Az első ellenfél pedig a Jacksonville State lesz. Hát, reméljük jó kis élmény lesz, kedvcsinálóknak íme egy kis videó (1:22-nél kezdődik az első videóban a main Fight Song, a Ramblin' Wreck From Georgia Tech)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr11633130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2008.08.27. 00:29:42

A következő két premier league meccsünk elég kemény lesz... Liverpool + Chelsea, remélem sima 2 győzelem

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.08.27. 00:39:13

az biztos! nagyon kemény a szezon kezdet így. arról nem is beszélve h most elvileg egy meccs hátrányban leszünk mert elvileg most játszunk köv héten szuperkupát a szentpétervárral, szóval fel kell kötni a gatyát. ONE LOVE ONE UTD!!
süti beállítások módosítása