Sting 'em!!

2009.09.27. 02:07 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: yellowjackets

Bang bang bang thats what im talkin bout!

MU rules supreme, dinamo cselszki feelin the blues... there's only 1 Ryan Giiiigs!!

Es... - begyalaztuk a foldbe a Tar Heelst, 24 - 7 hazai palyan, hell yeah!

Tovabb utan egy rakas kep+video, feelingerzekelteto (hagyok idot) kommentekkel a meccsrol.

Korai kelessel kellett hangolodnom mert gyorsan a laborba be kellett mennem kicsit, igy a bemelegito soroket onnan tavozva sebteben kellett elfogyasztani a stadionba menet. Azert a camponile-nal meg elkaptuk a Bandet:

ahonnan mogottuk reprezentaltunk be a stadionba, Jan, Michael (nemetek) es persze Brandon:

 

Kezdodik a warmup, celeb spotting: 1-essel Morgan Burnett safety ("Morgan Burnett is a magneeet!!!!"), 21-esel Jon the Diesel Dwyer - 2000 career yards today, big upp!!, 9-essel QB, Nesbitt aki ma megmutatta hogy igazabol tud passzolni ha akar, mellette 8-assal a wide receiver, Damarius Thomas, akinek rogton jobban megy ha passzolnak is neki, epp nincs rajta kiskedvencem 37-es Tarrant aki meg nagyon feldobta a Special Team jatekunkat, de meg fontosabb, hogy az eddig eroltetett 4-2-5 helyett adaptalt 4-3as (igen, mas a szumma, ez egy ilyen fura sport ;) uj vedelmi rendszer vele az elen nagyon ott volt vegre! Ja, hogy szoval itt vannak:

Majd bejon a Band, mindenfele formakba rendezodik, indulo, indulo, himnusz, es johet a meccs!
Es milyen meccs volt!  Vegre klikkelt a vedelmunk, zsebre tettuk oket, egy 4. negyedben elert hail mary pass jellegu TD-t leszamitva semmit nem tudtak csinalni, csak azert nem lett mega rout, mert (ez az egy gyenge pont talan - de majd javulunk!) a red zone jatekunk (?) hagyott kivanni valot maga utan, ugy is mint 3 egymast koveto 1st and Goal helyzetbol sikerult 1 field goal + 2 rontott field goal kiserletet csinalni... de igy is atvertunk rajtuk 24 pontot, Nesbitt vegre passzolta a labdat, nem is akarhogy es a vegere az eso is eleredt hogy novelje az este Epicseget. Mindekozben mi igy szurkoltunk:

 

Ja igen, mielott elfelejtem: kocsog birok!!! (nem akarok tul technical lenni, lenyeg h volt nehany baromira faszkalap huzasuk zsinorban, felidoben coach PJ a palyara rohanva ordibalt veluk, teszem hozza jogosan)

Mint az koztudott, amikor pontot er el a csapat, mindig elenekeljuk meltan hires indulonket - kedvetekert egy video right from the heart of the SWARM arrol, hogy is nez ez ki.

A vegen pedig celebration, egy kep a csapatrol, illetve egy a borre azott boldog fanokrol (vagyis rolunk):

Vegul kitekintesunkben hozzafuznem, hogy ugy egyaltalan osszessegeben, csupa jo eredmeny mindenutt (jury still out on u[sic]ga, bar nagyon senki ellenfeluk van ma):

Cal hammered (felzaklatja a karmamat, hogy a Berkeley ekkora overrated, ezert nagyon jol esett, hogy az Oregon valami 40-3 vagy hasonlora gyalazta oket a porba), the freakin Canes absolutely destroyed by them Hockies (emlekezunk mult hetrol a rohadek Miamira - ez a gyozelem amugy kulcsfontossagu volt ahogy az elozo posztos elemzesembol kiderult mar), Noles loose... (a Seminolest ugye defaultbol gyuloljuk - lasd meg: "Bush robbed all of us, does that make him a criminal / Then he cheated in Florida, does that make him a Seminole?" , sorert lehet megtalalni honnan ideztem, hint a poszt vegen, meg persze gugli elsore kidobja...), ja es 2 het mulva jatszunk veluk idegenben)

De a lenyeg hogy ma nyertunk, nem is akarhogy! Ma este van valami hazibuli, ideje hogy ahogy a dal mondja, drink our whiskey clear.. put on for my city!!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr581409853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása