A week of reunions and departures

2009.06.23. 08:08 | kutyacica | 1 komment

Kulonos egy nyari hetet nyitunk ma, ami ahogy a cimbol is latszik talalkozasokrol es elvalasoktol lesz hangos. Ennek megfeleloen ugy dontottem, h most azt fogom csinalni, h ezt a posztot fogom boviteni ahogy telnek a napok. A tovabb utan elozetes teaser arrol, h mik a tervek. 1enlore -elvileg- par nev a trailerbol meg siman nem ismeros, de no worries, sort keritunk a szereplok bemutatasara idejeben (meg amugy is jo trailer nem spoileres!!).

Az ithacai vizsgaidoszak vegenek koszonhetoen, mielott megkezdi spanyolorszagi tartozkodasat, tiszteletet teszi nalunk Megan szerdatol, csutortokon pedig jon Julia hogy elrabolja tolunk mondhatni orokre John baratunkat. A sok erkezore, aztan tavozora tekintetel a het pedig uncharacterisztikusan (ez a legundoritobb hunglish igy ebben a formaban amit eddig iderittyentettem asszem) mozgalmas lesz. holnap, azaz kedden kerul sok John helyi bachelor-parti-potlojara, amit igazabol rogton megtoldunk egy Matt unneplessel is. Szerdara Gundulla vacsorameghivasanak probalunk eleget tenni, aztan csutortokon meg olyan alapon megyuk majd valahova h jon Julia, meg allitolag a 7vegen megakarjuk majd nezni a Transformers uj reszet.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr211202609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.06.26. 18:56:05

Szerintem a héten egy Jacko top10 post alap lenne, de persze te írod a blogot és nem én...
süti beállítások módosítása