Goodbye, Chris!!

2009.06.01. 03:59 | kutyacica | 5 komment

Címkék: nyár gép 1127 crc

"Rovid" beszamolo az elso atlantai hetvegerol, ami vegre nyomokban emlekeztet arra, amit ugy altalaban szoktam hetvegenek hivni.

A hetvege pentek este edzessel indult majd egy laza sorozesbe fordult, az egyetemnel levo barba ultunk be a haverokkal. Errol hosszabban megemlekezni max annyit akarok, h az egy pincernore eso bornirtsagok rekordjat valoszinuleg megdontotte a kiszolgalo csaj, olyan gyongyszemekkel mint hogy kikerte maganak (egy az egyben) h h mertem a pulthoz odaulni az asztalunktol egy feles erejeig (merthogy, ugye, ez off her tip) - amit azzal durvitott tovabb, hogy NEM IS LEHETT borravalot adni - mivel automatikusan ravertek a szamlara 16(!) szazalekot: ami, es ez volt a csucs, azert nem tartotta vissza attol h pofakat vagjon amikor ezek utan "volt kepunk" siman csak "felkerekiteni", ami a hulye currency-juk miatt igy is ert meg majd 3%ot amugy kapjak be. Na de a jo kedvemet nem tudtak elvenni, ez mar a penteki villamposztbol is lejott, ezert nem foglalkoznek itt hosszabban az estevel. Ja, Timberlake a kiraly valamint vegre van shell scriptem ami parancssorbol youtube videot letolt es mp3-ba konvertal (jo ezt megirni kurvara egyaltalan nem nagy szam nyilvan, de attol meg van es eddig meg nem volt).

Szombaton korai keles, Brandon fele palacsinta majd edzes - dupla adag, jol elfaradtam. Az edzoterem melletti palyan epp a Jackets Tryout zajlott, ami ugye azt jeletni, hogy kibaszott hatalmas afroamerikai izomtomegeket kell kerulgetni h bejuss a CRC-be.

A workoutot persze megsulyosbitottam egy jacuzzizassal valamint egy rovid napozas sequence-el, ugyanis tegnap ota olyan kiraly ido lett, h Greg rogton megjegyezte h Kaliforniaban mindig ilyen, csak h elvegye a kedvem v nemtom mer mondta igazabol :)
Ezutan Greggel elmentunk a Walmartba, ezeket a shopping runokat azert szeretem, mert lehuzott ablaknal bomboltetjuk a piros sportkocsiban a My President is Black meg a Put on for my City jellegu szerzemenyeket, priceless.

Ezutan jott a het (khm, elmult 2 honap) varva vart esemenye: irany a Lennox Mall elverni gyorsan a fizut! Henkster utolso napjat toltotte vendegsegben, el is jott Gundulaval es velunk tartott meg francia szobatarsa, aki azert vicces mert gyakorlatilag nem beszel angolul, igy aztan a vele valo tarsalgasom arra hasonlit, mint amikor a szobelin a tanar probalja atrugdosni a diakot. (So, how's the intenship going? Do you like the workplace, I mean, I guess what's the atmosphere like? How are your colleagues, are they any fun? Do you guys go out after work to grab a beer or sg? Beacause you know that kinda sucks about my intersnhip, because we don't really do that coz everybody commutes back to ATL after work.. so I guess, do you like it so far? Yes.)

A vasarlas maga elegge beadta, foleg window shopping ment, de azert egy jo erzekkel(...) kivalasztott ruhat akasztottam, errol meg lesz szo. Ja es kizartam magam egy probafulkebol, ilyen milyen gyakran van mar? pf.

Eleg este ertunk haza, gyakorlatilag arra maradt idom h Cicu gyorsan debriefeljen a projektukrol (ez egy hosszu tortenet, amibol egyszer igerem h lesz itt poszt, u know what I mean), majd nyakunkba is vettuk a varost, igy:

mivel nem csak Henk volt tavozoban, de bizony jo haverunk es jeles 'B', Chris is itthagy minket hetfon: Irorszagban fog dolgozni a nyaron, followed by egy felev atthalgatas Olasz- majd Nemetorszag. Az uticel a Virginia Highlands lett, ahol meg sose jartam, pedig elvileg ez itt az egyik legpezsgobb bar-kornyek.

Ket tok kiraly helyre be is jutottunk. Elsore egy ir kocsmaba (mekkora visszautalas!!) ultunk be, illetve ez nem pontos mert alltunk, ahol termeszetesen Guinesst kellett inni. Volt enekes faszi, de nekem nem annyira adta be, annal inkabb a kozvetitett NBA keleti donto meccs - ugyanis megtekintettuk ahogy a Magic hazakuldte a Cavst. Ennek ugye nagyon orultunk mivel a Hawks kisoprese bu-huu :( utan nyilvan LeBron James ellendrukkerek lettunk, amit csucs szintre azert Brandon es John fejlesztett, mivel az estere Dwight Howard bajuszt novesztettek, aminek a hatasa az lett, hogy - foleg John - ugy neztek ki, mint akik most jottek a Gino az olah klanbol videobol:

Ebben a fo ironia az egyebkent John borderline rasszizmusa (mit borderline, annyit tanult eddig meg magyarul h "Csirke" "Kussolj" es "Mocskos Cigany (ezt olyan csunya lenne leirni megis - a szerk)", disclaimer: tolem csak az elsot, a masik ketto szomszedunk, Matt (magyar hangja Matyi, ex-bme vegyesz) volt.

Na de nem is az ir kocsma volt a legjobb, hanem utana a mexikoi bar ahova mentunk.

 

A helyrol annyit, h ime egy kep kezemben az itallappal, igen ez ket oldalnyi Tequilla, Margarita es Mojito.

Es ha meg ez nem lenen durva, nem csak poharra, de pitcherre (kb. uveg) mertek a piakat. A riva riva, jo volt de azert nem volt veszes, mert Chrisnek vissza fele is vezetnie kellett.

Ja, a polo uj, az este standard quote-ja:

- Your collar is broken.
- Yeah I know, that's why it was so cheap.

Tovabbi kepek a fb-on amugy.

A vasarnap kezdesig bezsufoltam meg egy kis youtubeozast, bepotoltam a BGT dontot (ez a Shaheen gyerek kurva jo - ok nem egy Jacko, de belole csak egy volt van es lesz -  ha postot nem is irunk rola, de ezt a produkciot akkor is belinkelem), valamint Jay Leno showjanak utolso epizodjat - ha mar Conanrol anno volt szo, ezt is megemlitem: amugy a legutolso jelenet rendkivul megindito volt, ajanlom megtekinteset.

Ezutan a nap athajlot fun slash nerd-be, amennyiben a Cicu fele projekttel toltottem az idot - errol egyenlore annyit mondhatok h baromi szorakoztato es cool az egesz, majd talan irok rola (na, h finomodik mi? :)

Roviden ennyi.. szoval ez egy kurva jo hetvege volt na! Kisertetiesen emlekeztetett arra, amit minden hetvegen csinaltam amig el nem jottem ide.... na de a lenyeg h bebizonyosodott h a lame-ass-segnek is van hatara es talan idovel lesz ez meg igy se.

Peace out, holnap vissza a taposomalomba.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr921156156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 바카라사이트 2019.04.12. 18:38:32

Ma 74 éve lőtték a Dunába Richter Gedeont, a világszerte legismertebb magyar cég atyját - Fideszfigyelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.06.01. 16:54:19

Ami azért kimaradt az átlagos hétvégi programból: meccsnézés és olasz kolbászos pizza a pizza hutból (ez itt a reklám helye). Ez a John nagyon gengszternek néz ki, de legalább be vagy védve amikor vállalhatatlanul alpárizol a pubokban és veszekszel az egy átlagos páfrány agyi szintjén lévő pincérnővel a borravaló eredeti céljáról.

kutyacica 2009.06.01. 17:09:39

@Viti2: well said,a meccsnezes tenyleg, az nba azert max potlek. a pizzat ne is emlitsd. otthon nem is tudom h birnam hosszutavon a serteshus nem evest, tul jo az a cucc :)

amugy John.. mindig az jut eszembe rola h Zsoltival jol kijonnenek :D Es az a durva, h ez a srac egy honap mulva megnosul, es ami a meg durvabb: kvantumfizikus. most ezt add ossze :D

Viti2 (törölt) 2009.06.01. 23:52:38

Ne viccelj, ez ránézésre látszott a srácon :-D

Swacsa 2009.06.06. 10:28:28

A youtube-os scriptet küldd már át, mert tudom h nem nagy dolog de nekem sincs ilyen :)
Vagy az mp3-mat is küldheted:
www.youtube.com/watch?v=iq5jCQK47RM
süti beállítások módosítása