livin' it up

2009.05.04. 04:43 | kutyacica | 7 komment

Címkék: nyar hawks 1127 haminyami

kellemesen telik az ido, mikozben varunk a jegyekre (mint kiderult, keddig felvinniuk kell, szoval igazabol csutortokig fognak megjonni, grr). ma peldaul a hamisitatlan Sforzo vacsora (salata-spagetti csaladi recept szosszal, hazi sutott kenyerrel fokhagymas dippel-Sforzo original signature limoncello) utan nyomtuk egy kis Little Big Planetet a PS3-on amit egesz felevben nem vettunk elo, melle egy kis french vanilla fagyi, sajat sutesu fudge brownie-val es hamisitatlan (Boston 98 ota imadom) hershey csokiontettel.. mennyei! Ime errol egy eletkep:

Kozben, a vacsi alatt meglepeteskent bemondta a tv hogy Tornado alert...upsz. Ez mar a 3. alkalom volt iden, de csak egy kiados eso lett belole. a wolf crying effect mindenesetre remekul mukodik, en mar nem parazok rajta. H ez jo vagy nem azt nem tudom.

Kozben, aki kovetik a fb streamemet annak ez nem ujdonsag, a mai nap fo hirekent majdnem 20 ponttal multuk felul a Heatet, igy 3-2/es osszesitessel tovabb ment a Hawks!!!

Nem semmi, kovetkezo allomas: Eastern Conference Semi-finals. Ellenfel: a Lebron Jamest soraiban tudo Cleveland Cavs. Na most ellenuk a projektalt eselyunk nulla, de hat ugye never know, meg egyebkent is. En most ezen elegge matekozok, hogy kimenjek-e a meccsre, a ticket whopping 45 dollarnak kezdodik.. szoval erre meg almodunk 2-ot.

Most megyek megnezem a Dark Knightot a falra projektalt blu-rayen :)

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr691101493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.05.04. 16:57:53

Nem tudom ismered-e, de találtam egy új sorozatot, ami eléggé bejön: Hustle. Londoni csalós gengszteres átverős feeling. Ami jó: 1 rész kb 50 perc és minden rész egy külön átverést dolgoz fel, szóval abszolút abbahagyható. Az is király, hogy minden rész végén ilyen igazi oceans eleven féle hatalmas party-összeborulás-happy end van. Ami rossz: csak 5 évad van kész, és minden évadban 6 rész van csak, szóval mivel már végeztem az elsővel ezért hamar el fognak fogyni. Ami külön poén, hogy a s01e06 rész kb egy az egyben a The Stinget dolgozza föl, csak modern változatban. A többi részben elég sok egyedi ötlet van, elég tanúlságos, hogy magabiztos fellépéssel mennyi mindenkit át lehet verni, mert szerintem a bemutatott csalások nagy része működhet a való életben is. Kezd el nézni...

kutyacica 2009.05.04. 18:36:30

fuh ez eleg jol hangzik! nemtom honnan fogom megszerezni viszont, mert ahol en nezek sorozatokat mostanaban (hulu es tarsai) azok az amerikai csatornak sorozatait tudjak.

Viti2 (törölt) 2009.05.05. 01:59:45

Hát most akkor is beírom ide, hogy www.thepiratebay.org a barátod. Jövő héten meg találkozunk a sitten :-D

kutyacica 2009.05.05. 03:58:30

ah, en nem torrentezek. amugy long live the pirates, de en meg sose torrenteztem. marmint ilyen jellegu tartalmat, mert ugye az ubuntu release is torrentel jon.

de tok letor latni azt a halaltusat ami itt kibontakozni latszik. aargh.

viszont - mint kiderult fenn van blinkx.en :)

kutyacica 2009.05.05. 04:00:16

ah, en nem torrentezek. amugy long live the pirates, de en meg sose torrenteztem. marmint ilyen jellegu tartalmat, mert ugye az ubuntu release is torrentel jon.

de tok letor latni azt a halaltusat ami itt kibontakozni latszik. aargh.

viszont - mint kiderult fenn van blinkx.en :)

kutyacica 2009.05.05. 09:30:29

na megneztem az 1. reszt, tenyleg nagyon bejovos!!
nekem a fekete fo karakter annyira nem jon at, azert egy clooney 5x ice coolabb nala. de mindenestul siman nezos, kossz!

Viti2 (törölt) 2009.05.05. 16:21:41

Mondtam, hogy elég jó. Nekem simán bejönnek ezek a lazán jólöltözött feka gengszterek, mint például a Dirty Sexy Money Simon Elder-e, de persze nem egy Pitt-Clooney páros a szereplőgárda.
süti beállítások módosítása