beszerár, martos, valamiii???!

2009.05.02. 01:51 | kutyacica | 2 komment

és akkor most olyan jön ami még nem volt: a vizsgaidőszakom végeztével nem megyek el inni egyet Veletek (emlékeztetőül, a legutóbbi szezonban a vizsga időszak péntek hajnal már a vásárhelyiben talált). na szép.

amúgy, az opre a vártnál rosszabbul sikerült, u h innen már Solskjaer kéne h visszahozzam. Mindenesetre, kedden kiderülnek a jegyeim. Addig is, a posztban gyorsan írok az immediate future-ről, amit erre olvashatsz, ha érdekel.

Este - 6ft under: nagy változások előestéjén vagyunk - Greg a tegnapi nappalt graduált, az év végével pedig sokaktól kell könnyes búcsút vennünk, Sarah vissza németbe - bár ő egyenlőre csak ideiglenesen, nyárra még jön vissza - Chris megy Európába, és 1ébként Andrew is költözik el. Na és persze John is megy most - de a nyarat ő is itt tölti még, tehát még viszontlátjuk azért, mielőtt ellovagolna a naplementébe  (kvázi szószerint, mivel július)

Hawks vs TBD: hohó, a kosárcsapatunk átvészelte a viozsgaidőszakot, és a 6. miami-i hogy irod ?) meccs előtt 3-2 ide. Ebből egyenes ágon következik, h vagy a 7. meccset, vagy a következő forduló elsői valamelyikét el tudjuk csípni mostmár  biztosan Aamirral. Kérdés persze, h mennyire lesznek drágák ezek a jegyek már. Meglátjuk! Addig is ma este go Hawks!!

Brandon's Mum visits: szombaton meglátogat minket szobatársam anyukája, akivel még augusztusban találkoztam. Ez mindenképpen arra már jó   lesz, h motiválja h ne csapjuk szét magunkat ma teljesen...

Edzés: fuhh, az elmúlt két hétben nullára húztam le sajnos a gymbe járást, holnaptól végre visszalendülök a rendes kerékvágásba. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr911098195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.05.04. 16:42:26

Én úgy emlékszem, hogy a péntek hajnal a budafoki úti mekiben talált, legalábbis a zsebedben lévő blokk erre utalt...

kutyacica 2009.05.04. 18:33:47

kosz Viti, ezt mindenkeppen ide kellett irni gondolom..

egyebkent ahogy vesszuk, szerintem az mar inkabb reggel volt mint hajnal!

barhogy is, hat jo nagy semmi nem lett a pentekbol.. marmint, nem volt rossz ez a 6ft under, de semmi bulizas nem volt, ejfel elott (!) otthon voltunk.

legalabb a Hawks tovabbment :)

süti beállítások módosítása