in popular demand

2009.04.03. 10:13 | kutyacica | 1 komment

fuh.... már olyan régen nem írtam nagyjából hogy több kormányprogramot meg lehetne már tölteni az élményekkel. (ez most mit jelent? nemtom.) viszont a nagy helyzet továbbra is az hogy nagyon durván el vagyok havazva, így most is csak egy komcsysított twitternyit share-lnék be ide.

Na lássuk mi minden volt. Először is a szünet, hát az baromi isten volt.

Előzetesen totál azon aggódtam h pont akkor lesz szar idő, hiába előtte utána frankó, ehhez képest az ellenkezője történt, úgyis mint most szar az idő de a spring break alatt 9 napból 7et verőfényes napsütés volt, igazi rövidnadrágos napszemcsis idő (jó most kinek mi a napszemcsis - mi a halálért használom is én ezt a szót amúgy? pff - ugye).

Ennek megfelelően rengeteget sétáltunk, bejártuk a Campust (itt kiemelném h nyitva találtunk egy kaput így be tudtunk menni a Bobby Doddba, yeah), meg a Midtownt, meg a Downtownt, meg a Piedmont Parkot és ettünk mindenféle finomságot úgymint pl. Krispy Kream de az sem volt semmi h tök jókat főztünk magunkbak is közben.

Eljutottunk a kosár meccsre is ami nekem nagyon beadta, elég jól nyomja a Hawks idén még az is lehet h a playoffra is kimegyek 1x. Aztán voltunk még a Vortexben ami ilyen echte amcsi hamburgeres hely és nagyon finom volt, meg moziban meg persze jó sokat malloztunk :D

Ja igen és közben volt ugye a szülinapom is, amit még pre-ünnepeltünk megelőző pénteken mivelhogy a fiúk mind elutaztak a szünetre, kaptam tiramisut meg egy kurva menő banana republic inget (de paraszt vagyok h ezt bemenőzöm ide, na mind1). Bátyám meg elküldte az új EP-jük számait nagyon frankóság! És persze Bogárkám is meglepett szokás szerint mondhatni szupernél szuperebb ajándékokkal, aminek nagyon örültem of korsz, szóval baromi jó volt az egész, készült egycsillió fénykép, "majd rakok fel".

Azóta kevesebb dolog történik, a sulin kivül szinte semmi, inkább mindenféle random izékről emlékeznék meg.

ElőX is jó lenne ha befejezné a MU ezt az arse stílust mert kitépem a hajam ha leadjuk innen a bajnokságot, márpedig a 7végi Aston Villa előtt, a formánkat és az eltiltottakat-sérülteket látva hááát, szóval kéne valamit húzni. Arról nem is beszélve h már előre alig bírok magammal ha arra gondolok h visszavághatunk végre a Porto-nak. Ja és ha foci a válogatottaknak is mindenképp dobni akartam egy mentiont, nagyon derékül menetelünk mind2 fronton, ebből még akármi is lehet.

Aztán ma volt Brandon születésnapja amire megajándékoztuk egy frankó falitükörrel, valamint felbuzdulva a szünetben kapott koktélos könyvén egy extra multifunki shakerrel és egy martinis pohár szettel (mér pont Y pohár azért mert olyanunk nem volt itthon. Na jó meg margaritás, de nem minden papsajt). Greg megsütötte a kedvenc tortáját aminek a recepetjét titkosszolgálati eszközökkel szereztük meg a bátyjától, király volt az egész.

Még annyit h a Panthers benn van a state döntőben :), a tököm tele van a facebookot elárasztott kvízekkel, a conficker meg végül nem pusztította el az internetet (nahát). És még írhatnék a koncikról amikre menni akarok, meg a meló keresés kilátástalanságáról, meg arról hogy holnap lesz WSF fogadás, meg arról hogy milyen kálváriákat kell itt bejárnom az adózás miatt, meg hogy kezd körvonalazódni a jövő évi lakás-felállás, de azért valamit hagyni kell a következő posztra is.

Ja igen, Viti ha még nem láttad Duplicity kötelező!! (A 3. film amit megnéztem amióta itt vagyok, miután Nyuszi érkezése előtt elmentünk még a Slumdog Millionaire-re, ami eléggé tetszett, nálam a film csúcsa az a zenevideó szerű hosszú rész ahogy felnőnek a koldusos elmeneküléstől a vonatozáson át a taj mahalig).

Végére jutalmul amiért nem pártoltál el a blogomtól + ezt is végigolvastad, itt egy nagyon kedves rövidfilm megnézése ajánlottam kötelező.

Hi Daniel,
Here is the link to the film, "Santa Man"
http://www.thedoorpost.com/humility/film/?film=f47a09239ff8adfc718fbe65e9ae11f2

This next page is the website of my friend's production company. It
describes the process of signing up and voting for the film(s)
http://www.pier-pictures.com/

I hope we can really pull in that Hungarian viewer population.

 - Brandon

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr841043450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viti2 (törölt) 2009.04.22. 16:23:24

Eléggé jó a rövidfilm, de azért nem jelölném Oscarra
süti beállítások módosítása