Védők nélkül a San Siróba

2009.02.24. 17:42 | kutyacica | 7 komment

Na kérem újraéled téli álmából a bajnokok ligája menetelés! Normál esetben már a Martosban kortyolnék mert ilyen komoly első körös meccsünk az egyenes kiesésben régen volt. Az inter önmagában is kőkemény és akkor még hozzájön h a self proclaimed special one az ellenfél, ráadásul a statisztika nem a címvédő mellett szól a bl nyolcaddöntőben de ami a legnagyobb cink az a tény, h a védősorunk ahogy van kidőlt, jelen állapotban komoly csapatismeret kell ahhoz h négy száz% egészséges védőt felsoroljon az ember, h mást ne mondjak tartok tőle ha a többség nem tudja ki az az Eckersley.

Képünkön Scholesy bevágja éppen tíz éve éppen az inter elleni bl meccsen, es ez mindent el is mond arról h mekkora egy isten az az ember.  Ma annyi lesz a különbség h Beckham a tévé előtt fog így örülni neki.

Persze a körülményeket tekintve reáliskodhatnék valami olyasmi h lőtt gól idegenben bőven megfelelő lenne az odavágóra, na de ki akar itt visszafogott lenni, esélyt latolgat, elemez és megszakért éppen elég ember, de mi úgyis tudjuk mi a helyzet:

One love One heart One Soul One United!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr22963399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2009.02.24. 20:05:54

update: nem akartam eljinxelni ezért nem írtam, h valahányszor nagyon megy a hintés h valaki mennyire lesérült aki kéne mindig felépül a MU-ban, most sem lesz másképp Evans és O'shea is kezdő! De ami érdekesebb, h eltaláltam a park-giggs-fletcher-carrick-ronaldo-berba kezdőt. Fú de izgulok már bazz.

na jó C'MON UNITED!!!

kutyacica 2009.02.24. 21:39:23

atyaég mennyire nyomunk nem hiszem el hogy nem vezetünK!! (és hogy mennyire szar ez az óra) nem szabad h megbosszulja magát verjünk kettőt be a második félidőben C'MON!!!!!

kutyacica 2009.02.25. 01:51:58

Hogy nem nyertuk meg ezt a meccset szamomra rejtely, az elso felidoben zsebre tettuk az intert es a masodikban sem nagyon volt sanszuk, leveve az adriano altal folevagott egy szem centerezest illetve azt a klasszik goal-mouth scramblet a vege fele amibol cambiasso nem csinalt vegul semmit szerencsere nem is produkaltak semmit az olaszok. hihetetlen h nem tudtunk golt szerezni, tipikus mourinho. Otthon nyernunk kell es nyerni is fogunk!!!

vissza tanulni, ahh...

Viti2 (törölt) 2009.02.27. 19:39:20

Ez a meccs.. Ilyen erősen kezdeni, és erre semmi nem megy be. Az internek nem volt egy normális helyzete az első félidőben és a második is viszonylag kiegyensúlyozott volt. Kicsit félek a 2. meccstől, nehogy egy esetleges idegen góllal ők menjenek tovább.

kutyacica 2009.02.27. 23:34:02

Esetleges idegenben lőtt gól hmm ez ismerős valahonnan ... ami miatt én aggódok az természetesen az hogy a történelem ismétli önmagát.

www.guardian.co.uk/football/2004/mar/09/minutebyminute.porto

MU Porto 1 1 2004-bol ugye. Hm, ki is volt a Porto edzoje..? Istenem, az a Tim Howard howler a 91. percben jaj anyam ma is elottem van, majdnem levertem a tevet emlekszem. ja és to add insult to injury persze ott volt Scholes "gólja" (lásd 45' min)

Szóval rohadtul ránk fér már h fortuna ne tegyen keresztbe és véééégre megkapja már murinyó a verést ami kijár neki! Nincs olyan isten hogy nem jön össze. Glory MU

ps. poén hogy változik az idő, szegény Brown akkor még tényleg az öngólgyáros státuszban nyomta. Nagyon megérdemelte h kitartson mellette Fergie, szerintem idén ő hiányzik legjobban a csapatból. Bár azon lehetne vitatkozni h ő vagy Hargo-e.. leginkább kérem vissza mind a 2-őt :D

Viti2 (törölt) 2009.03.01. 22:45:11

Én ezt komolyan nem értem: megint gól nélküli döntetlent játszunk, megint rengeteg jó lehetőséget kihagyva. C'mon, ez az MU, nem valami 3-ad osztályú magyar falucsapat... Nehogy már ne tudjuk meccsenként legalább 1-2 gólt szórni. Ez nagyon kevés lesz az Inter ellen.

Ok, legalább a kupát elhoztuk, szóval a végeredmény mellettünk szól... csak kicsit aggódom.

Hajrá MU!!!!

kutyacica 2009.03.02. 07:44:59

Teljesen egyetértek, tényleg bosszantó. Nagyon remélem h az inter elleni visszavágóra gólzáporos győzelmekkel hangolunk a fulham és a newcastle ellen.

Egyébként pedig rohadtul aggódom a 11-es párbajok miatt mostmár, zsinórban nyertünk legalább 4-et (charity shield tavaly, bl döntő, charity shield idén, carling cup döntő .. hmm nem is tudom mikor volt előtte utoljára, de gáz.), aggódok nehogy aztán ez üssön be a BL-ben.

Gólokat akarok látni! :D
süti beállítások módosítása